Waar ben je naar opzoek?

Sorry Yolanthe

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Sorry Yolanthe

Er moet even wat rechtgetrokken worden. In december was er grote ophef over het uiterlijk van Yolante Cabau van Kasbergen. Ook wij schreven hier een blog over en begrepen niet waarom de 29-jarige Yolanthe aan haar gezicht had laten sleutelen. Ze had immers een prachtig uiterlijk!

>> Lees ook: Mommy needs botox.

Yolanthe gebruikte geen botox

Afgelopen week is wel duidelijk geworden dat Yolanthe absoluut geen botox had gebruikt. Wat niemand wist was dat ze op dat moment probeerde zwanger te worden en hormonen moest spuiten. Tijdens een interview met Linda de Mol vertelt Yolanthe openhartig over de medische molen die ze heeft moeten doorlopen om zwanger te worden. En ook dat ze het zeer pijnlijk vond hoeveel kritiek er op haar uiterlijk was in die tijd. Terecht! Ook wij hebben ons hier schuldig aan gemaakt…

De kinderwens van Yolanthe Cabau

In dit filmpje bekijk je een fragment uit het interview van Yolanthe en Wesley met Linda de Mol.

Sorry Yolanthe

Ik vind het dapper van Yolanthe dat ze zo openhartig is. Heel veel vrouwen zitten in hetzelfde schuitje en haar verhaal kan voor hun alleen maar een hart onder de riem zijn. Ik begrijp aan de ene kant ook goed dat ze het destijds niet heeft verteld. Zoals ze zelf al zegt voelde het voor haar dat ze faalde als vrouw. Aan de andere kant zou er juist heel veel begrip los zijn gekomen en had ze niet zoveel kritiek over zich heen gekregen. Veel vrouwen zien haar als voorbeeld en zouden juist wat aan haar openhartigheid gehad kunnen hebben. Toch wil ik even zeggen: “Sorry Yolanthe, we hadden te snel ons oordeel klaar.”

Ik vond het een prachtige interview over de kinderwens van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley. Ik wens Wesley en Yolanthe alle geluk van de wereld en een voorspoedige zwangerschap en bevalling!

Zwangere Yolanthe

Credits foto: Xelly Cabau van Kasbergen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Tamara zei

    Ik vond het ook een mooi interview.. dat mensen gelijk een oordeel over iemand kunnen hebben zo zonde.. ik hoop dat wes en yo heel gelukkig worden met hun kleine wondertje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen