Waar ben je naar opzoek?

Slaap zacht kleine meid!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Slaap zacht kleine meid!

Onze peuter had de afgelopen weken wat problemen met slapen. De middagslaapjes waren er af en ze was opeens bang in het donker. Uiteindelijk hebben we het campingbedje maar weer in onze slaapkamer gezet voor het nachtelijke verdriet en ze sliep op het grote bed als papa en mama nog beneden waren. Toen we met het Peppa Pig nachtlampje kwamen was het hele probleem opgelost. Iedereen weer blij! 

>> Lees ook: Spelen, eten, slapen.

Kleine meisjes worden groot

Zes jaar lang is onze babykamer gebruikt. Drie baby’s hebben er in het ledikantje geslapen en de jaren zij voorbij gevlogen. Deze week worden we helemaal met onze neus op de feiten gedrukt want we nemen voorgoed afscheid van het ledikantje. Onze peuter wordt namelijk groot! Ze klimt zelf al uit haar ledikantje en heel vaak ligt ze klem aan het hoofdeind. Daarom hebben we besloten dat ze een nieuw bedje krijgt. Een peuterbedje!

Peuterbedje Peppa Pig

Samen slapen in het peuterbedje van Peppa Pig

Omdat ze helemaal fan is van Peppa Pig heeft ze een Peppa Pig bedje gekregen. Ze had al een mooi vloerkleed en een bedlampje van Peppa Pig dus dit bedje paste daar precies bij. We hebben gekozen voor een bedje met een tentje. Dit tentje kun je ook van het bedje afhalen en zo kan ze er ook mee spelen. Het bedje komt van Emob4kids waar ze een ruimte keuze hebben aan kinderkamers, bedden, accessoires en decoratie. Echt geweldig leuke thema’s hebben ze. Voor jonge en oudere kinderen. Je kunt bij Emob4kids alles kopen wat je nodig hebt. Ook tapijten, hoeven, muurstickers en dekbedovertrekken.

Toen ze het bedje zag was ze door het dolle heen en wilde ze meteen slapen. Haar grote zus vond het heel erg jammer dat zij niet zo’n mooi bedje had en vond haar eigen bed natuurlijk hartstikke stom 😉 Dit was gelukkig van korte duur.

Sinds vorige week gaat ons ‘kleine meisje’ twee dagdelen naar de peuterspeelzaal. Bij thuiskomst is ze echt doodmoe dus hoera voor de middagslaapjes op die dagen. Jullie lezen het goed; de middagslaapjes zijn terug van weggeweest! En ze slaapt héérlijk in haar nieuwe bedje.

Wat is haar kamer leuk geworden he?

Peuterbedje van Peppa Pig

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen