Waar ben je naar opzoek?

Shop the look: Stoere Develab schoenen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Shop the look: Stoere Develab schoenen

Hij wordt bijna 7. Nog maar acht nachtjes slapen. De dagen worden afgeteld. En mama krijgt alweer een brok in haar keel. Wat wordt hij groot. Hij maakte mij voor het eerst mama en nu wordt hij alweer 7 jaar!

Eigen stijl

Het wordt een stoere grote jongen die houdt van buitenspelen, vissen, boomklimmen, Nerfen en gaat graag op pad met zijn vrienden. Hij wil alleen maar kleding aan waar hij zich lekker in kan bewegen. Spijkerbroeken? Die liggen achterin de kast. Het liefst draagt hij (korte) joggingbroeken, sweatshirts en schoenen die meebewegen en niet in de weg zitten. Hij moet er natuurlijk van alles mee kunnen doen. Zelfs de sloot in als dat moet om dé vis te vangen. Hij heeft een eigen smaak die ik inmiddels wel ken.

Tweede paar schoenen

Zo snel als de tijd gaat zo snel groeit hij ook. Inmiddels heeft hij zijn tweede paar schoenen voor dit jaar alweer versleten. Een nieuw paar schoenen blijft niet lang nieuw. De eerste dagen hoor ik mijzelf vooral roepen ‘pas op, kijk uit’ maar met schoenen moet hij ook gewoon kunnen spelen.

Op avontuur

De schoenen van Develab zijn eigenwijs, kleurrijk en fris. De schoenen zijn gemaakt voor kinderen die weten wat ze willen en gek zijn op avontuur. Laat mijn grote kleine jongen dat nou ook zijn dus ze passen hem perfect.

En mama hoeft niet bang te zijn want de schoenen zijn mooi maar ook praktisch en gemaakt van de hoogste kwaliteit. Daardoor kan hij ermee buitenspelen, rennen en ravotten. Het avontuur gaat gewoon door met schoenen van Develab.

schoenen DevelabDe schoenen hebben wij gekregen van Develab. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen