Waar ben je naar opzoek?

Een schone vloer met hulp van Henry (+ winactie)

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een schone vloer met hulp van Henry (+ winactie)

Sinds kort heb ik Henry. Henry helpt mij waar hij nodig is. Mijn Henry is niet meer weg te denken uit het huishouden. Nu Henry er is is Hetty ook compleet ♥️. Ze zijn een goed setje samen. Hetty staat boven en Henry staat beneden. Met Henry ben ik extra blij omdat ons nieuwe huis heel wat groter is en ik met Henry Cordless nog sneller klaar ben.

Mijn Henry

Ik heb het over Henry de stofzuiger. Al jaren ben ik in het bezit van Hetty, de vrouw van Henry. Hetty staat momenteel boven en Henry helpt mij beneden. Mijn Henry Cordless is niet meer weg te denken uit mijn huishouden. Een tijdje geleden werd mij gevraagd of Henry bij ons mocht komen wonen en daar zei ik geen nee tegen. Het grote voordeel van Henry is dat hij snoerloos is en iets kleiner is dan de bekende Henry’s (en Hetty’s).

Henry Cordless is snoerloos

Ik ben vooral heel enthousiast over dat deze snoerloos is. We hebben straks, in ons nieuwe huis, een enorme oppervlakte te stofzuigen en zo kan ik in één keer door met stofzuigen zonder de stekker elders in een stopcontact te steken omdat ik nét niet in dat ene hoekje kan komen. Deze nieuwe Henry heeft daarbij alle voordelen van de grote Henry maar is net wat kleiner, lichter en daarom makkelijker weg te zetten. De Henry is daardoor ideaal voor kleinere huishoudens maar ook voor grote oppervlakten zodat je gewoon door kunt gaan met zuigen. Hij is ook snel in te zetten bij ongelukjes of wanneer de auto vol zand ligt.

Mijn ervaringen met Henry Cordless

Werkt dat nou; stofzuigen met een batterij?

Bij de Henry worden twee batterijen geleverd. Het vermogen van de zuigmotor is 250 watt. Als je een Hetty (of Henry) 180 hebt dan is het wel even wennen. In het begin vroeg ik mij af of alles ook wel echt schoon was. Want hij is veel stiller (soundpower slechts 72 dB) en lijkt daardoor minder krachtig. Toch is dat niet waar. Al het stof, broodkruimels en zandkorrels worden meegenomen door de Henry Cordless.

Op de stofzuiger zit een indicatie wanneer de batterij leeg is. Zo kun je precies zien wanneer hij aan vervanging toe is. Ik kan er twee keer mijn huiskamer van voor naar achter + uitbouw mee stofzuigen. Dat is bij elkaar ongeveer 15 meter lengte wat ik moet stofzuigen. Daarna is de accu leeg en klik ik makkelijk de volgende accu erop.

Ervaringen Henry Cordless

En verder?

Henry is erg wendbaar en heeft een groot werkbereik. Hij is multi inzetbaar (even snel de auto meenemen, de trap op met Henry of toch nog boven een stukje meenemen) en dat vind ik ideaal. Hoewel ik heel enthousiast ben over de Henry Cordless kan ik niet zonder mijn Hetty 180. Want gladde vloeren maakt hij moeiteloos schoon, toch blijf ik op onze (medium hoogpolige) vloerbedekking liever mijn Hetty gebruiken. Deze heeft 620 watt zuigkracht waardoor mijn vloerbedekking beter schoongemaakt wordt.

Of Henry aan te raden is? Zeker! Sowieso doe je een goede en degelijke aankoop als je gaat voor een Henry of Hetty. Wat voor versie dan ook; je doet geen miskoop.

Henry Cordless

 

De winactie is verlopen en de kleine Henry is gewonnen door Iris Bakker. Veel plezier ermee Iris!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Suzan Tanriverdi zei

  Ik ben echt zo benieuwd naar deze Henry stofzuiger. Op dit moment hebben we thuis geen stofzuiger meer, want hij werkt opeens niet meer. We hebben alles geprobeerd, maar helaas… Mijn kind zal dit echt leuk vinden!

 • Dina Neutel zei

  Wat een leuke stofzuiger. Nu wordt het zuigen nog leuker 🙂

 • Michael noo zei

  Zou super leuk zijn!! Onze dochter houd nogal van meehelpen in het huishouden. Zou leuk zijn haar hiermee te verrassen zodat ze nog beter kan meehelpen

 • Maaike zei

  Dit is echt een fantastische prijs! De leukste volgens mij wel die ik ben tegengekomen de laatste tijd. Ik zou hier dolgraag voor meedingen, mijn zoon van 6 helpt mij graag mee, dus nu kan hij ook echt helpen. Leuk zeg !!! #love2bemamaofSem#lovehimsomuch

 • Nynke Postma zei

  Dit zou fantastisch zijn voor de kinderen! Als kind had ik ook een speelgoedstofzuigertje: Jeugdherinneringen!

 • Danielle Sliep zei

  Het lijkt mij super leuk om mijn dochter te verrassen met een stofzuiger aangezien mama altijd met alles wil meehelpen.

 • Iris zei

  Ideaal voor ons! Mijn peuterzoon wilt me altijd helpen als ik ga stofzuigen, maar dan duurt dit, toch al niet mijn favoriete klusje, gelijk een keer zo lang. Met de kleine Henry kan hij helpen zonder dat hij mij in de weg loopt 😉

 • Charlotte zei

  Ben gek op stoffen en op zuigen. Als ik geluk heb en deze mini win ga ik juichen!! Nooit meer geklungel met dat ellendige snoer. En Henry is zo ontzettend stoer!!! Daar scoor ik bij de kids punten mee. Ga ik straks “joelen” => Hoera & Hoezee??

 • Willeke zei

  Met een tweeling van 14 maanden en zwanger van nummertje drie komt deze kleine -grote Henry als geroepen! War zou ik blij zijn met deze hulp! Een lot uit de loterij! Dank je wel. Bijzonder en fijn om mee te mogen loten!

 • Johanna zei

  Lijkt me super leuk voor onze kleine meid die alles na wil doen wat mem ook doet!

 • Marianne zei

  Wat gaaf. Doe graag mee voor mijn nichtje die me altijd graag helpt in het huishouden.

 • maaike zei

  Oh, wat lijkt me dit leuk voor mijn dochter die mij altijd wil helpen (meestal vd wal in de sloot 😉 )!

 • SophiaG zei

  Met deze Henry kan ik gezellig samen met mijn dochtertjes poetsen. Gelukkig krijg ik nu ook al de benodigde hulp van mijn oudste

 • lottie zei

  HANDIG!!!

 • Cheryl zei

  Heel leuk voor mijn zoontje!

 • H.Hofstede zei

  Als dit er voor zorgt dat ze mee gaan helpen dan graag!!

 • Roos otker zei

  Oh die komt echt van pas!!

 • Maaike Manheim zei

  Interessant! Al voel ik nog steeds meer voor een steelstofzuiger zonder snoer, wist niet eens dat dit bestond! Mis alleen de info hoelang de batterij er over doet om weer vol te laden 🙂 Doe graag mee voor de kleine (speelgoed) Henry!

 • Anita te Gussinklo zei

  Dat is een handige Henry.
  Mijn stofzuiger boven is niet meer al te best, het snoer zit los.
  Ideaal om te oefenen met mijn zoon om zelf zijn eigen kamer te stofzuigen.

 • Anneliese de Waal zei

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, hij stofzuigt altijd graag, kan ie mooi mee stofzuigen.

  Groetjes Anneliese

 • Patricia Bouthisma zei

  We wonen in een huis waar de stopkontakten schaars zijn. Een draadloze stofzuiger zou daarom super handig zijn. Henry is bij ons van harte welkom, dan krijgt hij zijn eigen plekje in ons huis. Een ere plaatsje! Beloofd. 😉

 • Maaike tH zei

  Ik doe graag mee! Zo gaat schoonmaken nog leuk worden met zo’n vrolijke stofzuiger!

 • van erum maria louisa zei

  dat zou ik best kunnen gebruiken zo handig

 • Joy Gajadhar zei

  Papa’s prinses wil haar mama verrassen!

 • Sieneke van Biessum zei

  Voor mijn kleindochter,ze wil haar mama en oma altijd zo graag helpen! ♥

 • Josien Hillebrands zei

  Indira vindt het geweldig om mama te helpen! Alleen schiet ik dan niet op,dus de kleine Henry zou geweldig zijn! ♥

 • Femke zei

  Ja, lijkt mij super leuk! 🙂

 • Ilja W zei

  Lijkt me een superleuk cadeautje voor mijn kleine neefje, kan hij mama mooi helpen met schoonmaken

 • Nancy van Heck zei

  Dit zou een erg goede uitkomst zijn in ons gezin aangezien we 2 honden hebben kunnen we een mooie goede krachtige stofzuiger echt goed gebruiken.

 • Mw. S. Gopal zei

  In een huis met 3 vrouwen, lijkt het ons super gezellig om een Henry in huis te hebben:)

 • Mandy kugel zei

  Wat gaaf een little Henry die een hoop werk zal besparen…lijkt me helemaal te gek

 • Patricia Liebregts zei

  Al een aantal maanden zijn wij stofzuigerloos na diverse reparaties aan slang was zuigkracht tot een minimum gereduceerd. Raak altijd verward in de snoeren en zou zo blij zijn met deze zuigende snoerloze schoonmaker!

 • Lyn zei

  Ik doe graag mee!

 • Wendy Joep zei

  Superleuk! Onze peuter van 2,5 wil al een jaar niets liever als meehelpen met stofzuigen! Er gaat geen dag voorbij dat hij niet wil helpen maar in de praktijk komt dat alleen neer op vasthouden, haha. Een kleine Hetty waar die mee kan rommelen de hele dag lijkt me dus ideaal!

 • sylvana van der pijl zei

  super super leuk. meestal heb ik geen geluk met winacties maar ga toch een poging wagen. duim duim duim.

 • Daan zei

  Dit is ontzettend leuk! Naast dat de hulp altijd welkom is, is het ook goed om te leren dat vies maken schoonmaken betekent. Komt goed van pas 🙂

 • Albertina diepen zei

  Jaaaaaaa een mini voor mijn hartje!

 • melissa zei

  Dat is inderdaad superleuk want die 2 van ons hebben wel hun momentjes dat ze graag willen meehelpen stoffen en stofzuigen!

 • Nina Mol zei

  Echt leuk als ik de weekendoppas heb van mijn kleinzoon!! Leuk om met Oma dit te doen!!

 • Ik zie onze kleine man die woensdag 3 jaar gaat worden al glunderen als hij mamma met een eigen Henry stofzuiger zou kunnen helpen 😉

 • Peggy Elizen zei

  Heel handig om mijn dochter alvast wat te leren helpen in het huishouden.

 • Alyt van der Heide zei

  Oh wat vind ik dit leuk zeg. Ik zie mijn dochters en gastkindjes al stofzuigen met mini henry. Ja ik doe heeeeeeel graag mee.
  Denk dat ikzelf ook wel even met mini henry wil stofzuigen, haha.

 • Ieke Brands zei

  Lijkt mij super zo een Henry in huis! Onze stofzuiger houd het namelijk niet lang meer vol… bovendien is een draadloze stofzuiger echt super handig! Nooit meer een vast zittend snoer of erover struikelen! Heerlijk lijkt me dat!

 • Supercool voor mijn zoontje! en mijn dochter die al wat ouder is kan ook nog wel heel wat bij leren haha. Ik doe heel graag mee voor deze actie..

 • marijksels zei

  Oh wauw zeg! Dat zou hier heel goed van pas komen! Ik ken de kracht van Hetty via mijn werk…topwijf 😉
  M’n stofzuiger hier thuis laat nog wel es wat te wensen over en een snoerloze is helemaal ideaal, geen enge snoeren meer over de vloer en lekker makkelijk even snel door het huis heen!

 • Marian B zei

  Wat top zeg! Dit is echt leuk voor mijn zoontje, hij wil altijd over mee helpen. Zo ook met stofzuigen en op deze manier kan dat! Wat ziet hij er ook leuk en vrolijk uit!

 • Linda zei

  Wat een leukerd, ik weet zeker dat onze kleine meid hiermee uit de voeten kan! 😉

 • Jan zei

  Nu voortaan mijn huis helemaal lekker clean met deze leuke kindervriend !

 • william remmers zei

  Ik wil wel zo’n leuke Henry! Mijn zoontje heeft de kruimeldief al stuk gekregen 😉

 • Moniek zei

  Grappig ding zeg!
  Wie weet wordt dochterlief dan ook enthousiast om over een paar jaar zelluf echt te stofzuigen!

 • Esther zei

  Wat een technologie geweldige
  Mooie uitvinding jammer dat ik er niet op gekomen ben

 • Cristina Gallardo zei

  Henry, waar ben je al die jaren geweest? Zonder je snoer, maar met je power, wendbaarheid en zuigvermogen! Door jou ga ik veel tijd besparen om het huis schoon te maken. Kom snel weer bij mij terug.

 • jjo zei

  Hoi, wat een toffe actie, en wat zou het goed uitkomen zo’n kleine henry in ons huishouden te verwelkomen. De komende weken verwachten we ons eerste kindje, en onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ hoop ik dat het zal opgroeien tot een nettere versie van zijn vader 🙂
  Veel succes met de blog en webshop. Groetjes!

 • kelly zei

  Ik doe graag mee!
  Mijn broertje is helemaal gek van schoonmaken en met zo’n kleine henry kan hij zelf ook stofzuigen! Ideaal!

 • Ditty Dirks zei

  Dat zou mooi zijn om onze Vico te leren stofzuigen

 • Danielle Mayer zei

  Deze Henry lijkt me echt geweldig, niet alleen snoerloos maar ook moeiteloos. Ik zou deze graag willen winnen, zodat het huis weer heerlijk moeiteloos schoon is, dat lijkt me absoluut niet mis….

 • Wendy zei

  Henry is van harte welkom in ons gezin!!

 • wendy zei

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik helemaal blij zou heel graag deze #Henry stofzuiger willen winnen mijn huidige is echt kapot en het is iedere keer een heel werk om hem überhaupt op te starten omdat het huishouden toch gedaan moet worden ben al heel lang aan het sparen voor een nieuwe Henry maar er komt altijd wel iets tussen daarom waag ik graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige Henry zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan ik weer vlotter aan het huis schoonhouden beginnen ook al is de kans klein je zal maar net die ene Gelukkige winnaar zijn #DuimpjesDraaien fijne dag nog liefs Wendy

 • amanda zei

  oo wat ontzettend leuk..mijn peuter loopt nu met mijn stofzuiger door het huid. hij wil dolgraag helpen..al gaat dat natuurlijk niet..en dan komt dat donkere wolke boven zijn hoofd..deze kleinr henry zou een uitkomst zijn

 • nathalie van t Hof zei

  ik wil deze voor mijn man winnen, hij stofzuigt 2x per week het hele huis voor het gezin. onze stofzuiger is aan vervanging toe en deze zou zo bij hem passen, want hij heet Henri. Ik zie hem al door het huis gaan met zijn eigen naam achter hem aan

 • Will zei

  Wat leuk zo’n kleine stofzuiger.
  Als één van de kleinkinderen bij ons logeert, kan die mij mooi helpen met de eigen slaapkamer te stofzuigen. Scheelt oma weer in werk. Wat zullen ze trots zijn om dit voor mij te gaan doen.
  Ik weet dat dit een heel goed merk is en heel degelijk. Ziet er ook nog schattig uit.
  Voor hen doe ik graag mee.

 • Inge zei

  Wat zou deze stofzuiger ideaal zijn voor mij! Door een chronische polsblessure kost t me telkens veel moeite om mijn stofzuiger van boven naar beneden te sjouwen. Een tweede exemplaar in huis ( en ook nog eens zo’n mooie, snoerloze Henry) zou geweldig zijn!

 • Tine zei

  Oh waw, een vriendin van mij heeft Hetty en is hier superlovend over.
  Dan kunnen niet enkel onze kinderen doubledaten 😉
  Wat me ook heel leuk lijkt is dat je vrolijk wordt van ernaar te kijken.
  Straks ga ik nog graag stofzuigen!

  Liefs,

  Tine

 • Hanneke zei

  Wat leuk! Mijn kleine meid helpt al graag een handje mee in het huishouden, dit zou leuk zijn om te winnen!

 • Chantal zei

  Lijkt me ideaal met een peuter, een baby die binnenkort gaat kruipen en een hond die elke dag zo ongeveer zijn gewicht aan haar achterlaat op de vloer!

 • Tamar zei

  oh, die is supercool!

 • Danielle Roosendaal zei

  Die Henry zou enorm van pas komen hier. Mijn jongen is een echte buiten-vieze kleren kereltje. In het bos vermaakt hij zich kostelijk en is de achterbank aan zijn kant altijd vies als we thuiskomen. Onze meid is nu 8 en loopt mij achterna. Ze wil graag nadoen. Voor allebei zou de Henry geweldige uitkomst zijn.

 • Nency zei

  Heel handig om de kleine schoon te laten als hij over de vloer kruipt

 • Marjanne van den Blink zei

  Mijn kleindochter wil, als ze bij me is, graag meehelpen met allerlei huishoudelijke klusjes. Haar eigen stofzuigertje hier zou dan ook super zijn !!!

 • Peggy zei

  Wat ideaal! Mijn mannetje wil mama maar al te graag helpen bij het huishouden, komt dit vriendje mooi bij van pas!

 • Bernadette Karsten zei

  Oh WoW! Voor in ins nieuwe huis, dat ook een stuk groter is en alleen maar gladde vloeren heeft. Lijkt me ideaal!!

 • Paula Prins zei

  Kleine Henry zou een schot in de roos zijn bij mijn jongste zoon, met zijn 18 maanden houdt hij het hier thuis op zijn manier al schoon. Elke keer als hier de stofzuiger tevoorschijn komt, is BRR BRR het geluid wat hij dan bromt. Hij is zo’n fan van de stofzuiger dat als ik hem aanzet, hij erop gaat zitten en dan heeft hij de grootste pret. Het is jammer dat ik geen foto of filmpje kan meesturen, anders konden jullie even met dit leuke tafereel meegluren. Ik weet zeker dat de kleine Henry en mijn kleine Ezra echt dikke vriendjes zullen worden, en hoop van harte dat jullie Henry binnenkort bij ons thuisbezorgen!

 • Daniella zei

  Oooh… wat zouden wij deze graag willen winnen! Perfect voor mijn zoontje kan hij echt stofzuigen, nu doet hij dat met z’n speelgoed stofzuiger. Hij helpt mama zo graag! Mijn kleine lieveling van bijna 5! ❤
  Groetjes Daniella

 • Linda Hak zei

  Wat een leuk apparaat! Thijs zal me vast heel graag helpen hiermee. En dat mag ook wel met al die kruimels elke keer na het broodje eten en dan niet te spreken van al dat zand uit de zandbak die ongevraagd mee naar binnen gaat…

 • Loes zei

  hopelijk wordt jong geleerd, oud gedaan……

 • irma zei

  ja super leuk!

 • Nathalie zei

  Wat geweldig die Henry!!! Ik zie ze altijd in de etalage lijkt me een geweldige stofzuiger mijn kleine meid van 2 wilt altijd mee helpen schoonmaken koken stofzuigen noem maar op hoe tof zou het zijn om mama mee te helpen LOVE IT lieve mr Henry wij zouden jou een prachtig huisje kunnen geven ✔️

 • Marian Zw zei

  Oh wat een schatje. Ik heb een zoon die zo dol is op stofzuigen….dan moet ik de stang altijd klein maken voor hem. Met deze Henry kan hij eindelijk samen met mama stofzuigen

 • Eva zei

  In ons gezin met onze dochtets van 2.3 en 5 is 3x per dag stofzuigen een ingesleten patroon. De stofzuiger is meer dan welkom:)

 • Annemiek Linschooten zei

  Als gescheiden moeder met twee dochtertjes lijkt het me erg gezellig om Henry in huis te hebben

 • Annemiek Linschooten zei

  Als gescheiden moeder met twee dochtertjes lijkt het me heel gezellig om een Henry in huis te nemen

 • Bodil zei

  Jaaaah!!! Super leuk!
  Onze meiden willen altijd heel graag helpen, dit zouden ze super vinden!
  Vooral onze oudste 🙂 Ze is net 5 geworden en vindt zichzelf nu een hele dame (wat ze natuurlijk ook al wel is 😀 )
  Wij maken dus erg graag kans op kleine Henry voor mijn kleine lieve hulpjes!

 • Marieke zei

  Superhandig! Wat zal het stofzuigen sneller gaan, want met hun eigen stofzuigertje willen ze vast niet meer bij moeders op de stofzuiger zitten. Dat is dus twee vliegen in één klap!

 • Marijke zei

  Leuk, zo’n kleine Henry!!

 • Lieke Puts zei

  Wat zou Henry goed passen in ons huishouden met 2 kleine dametjes, 2 poezen en een mama en een papa vooral papa zal erg blij worde van toch nog een 2e man in huis
  Met een dreumes en drukke kleuter die het liefst de hele dag in de zandbak spelen (en dan graag naar binnen rennen) knutselen en kleien en met boterhammen gooien…. zal Henry goed gebruikt worden hier.
  Dus Henry… je bent welkom in huize Puts

 • Alice Huls zei

  Wat een leuke actie!
  Mijn zoontje Niels van 2,5 vindt t heel leuk om mama te ‘helpen’

  Groetjes Alice en Niels

 • Sandra Lookamp zei

  Dat lijkt me nu superhandig!! Zeer welkom hier 🙂

 • Esther zei

  Graag! Lijkt me ideaal om eens te kunnen stofzuigen zonder elke keer de stekker te moeten verwisselen..

 • Jose Janssen zei

  Heel graag wil ik deze wel winnen! Ook een nieuw groter huis en meneer heeft met verbouwen onze stofzuiger gebruikt. Helaas niet overleefd door het bouwstof. Met 2 kinderen, waarvan een van 12 weken, heb je zeker een kleine Henry nodig! Mag de oudste van bijna 4 jaar (9 september) mij meehelpen.
  Door de ziekenhuisbezoeken voor onze kinderen moet ik snel het huis doorkunnen om te zuigen.
  Komt hier dus goed op zijn plaats!
  Zal ik voor boven een Hetty gaan halen, want daar ligt nog tapijt.

 • Sue zei

  Met twee katten en een baby is het iedere dag stofzuigen geblazen. Ik heb weer eens een miskoop gedaan waardoor ik niet overal genoeg snoer heb dus continue in moet pluggen overal heel irritant en zoals iedere moeder weet een beetje minder irritatie en tijd over is heel fijn!

  Maak mij blij♡

 • claudia wouters quaedvlieg zei

  ow wat leuk.. we hebben een gezellig groot gezin met 4 kids onder de 10, 2 katten en 2 berner sennen honden dus je snapt dat de stofzuiger meerdere keren per dag mijn grote vriend is. Ook hebben we een takenschema en mogen de kids elke dag een taak uitzoeken om mee te helpen in het huishouden om zo hun zakcentje te verdienen en wat zou het te cool zijn als ze dan hun eigen stofzuigertje kunnen gebruiken!! ik ga in ieder geval heel hard duimen!!

 • Michelle zei

  Oooh super leuk!! M’n dochter is gek op helpen schoonmaken dus dit vind ze vast prachtig!

 • bianca van dijk zei

  hoi het lijkt me super leuk deze te winnen.
  kan ik samen met dochter lief van 2 ons huis poetsen.
  met alles wil ze helpen.
  mvg bianca

 • Ellen Jongerling zei

  Ik heb laminaaten 1 kleedje, lijkt mij ideaal hoor voor de Franse slag.. .. even de stofzuiger erdoor en klaar 😉

 • Erika zei

  Yeah heel graag zou ik een Henry willen winnen! Mijn stoffie kijkt me nu angstig aan als ik hem uit de kast haal……neeeeee ik wil niet meer stofzuigen!!! Ik krijg zijn buikje niet meer goed schoon, waardoor het steeda minder leuk word voor hem

 • Mandy van de Water zei

  Oh dat zou helemaal geweldig zijn! Wij hebben de grote Henry, maar vind het zo’n gedoe om hem elke keer naar boven en beneden te slepen. Hoe fijn zou het zijn als het kleine broertje van Henry ook bij ons komt wonen en ons kan helpen! Heeft grote Henry eindelijk ook eens wat gezelschap, hij staat altijd maar heel zielig alleen 🙂

  • Mandy van de Water zei

   Oh ik zie nu trouwens dat het om een kindervariant gaat! Nou dat is helemaal ideaal, want onze dochter begint steeds meer te helpen in het huishouden, kan ze mooi stofzuigen. Kleine man zal er ook helemaal blij van worden !

  • Mandy van de Water zei

   Oh zie nu dat het om de kindervariant gaat. Helemaal geweldig! Onze dochter begint steeds meer mee te helpen in het huishouden, kan zij mooi beneden stofzuigen. Kleine man zal het ook helemaal geweldig vinden, die mag ook graag helpen!

 • Ingrid zei

  Wat een super leuk stukje over Henry. Ga binnenkort ook eens kijken in de winkel voor Henry zonder snoer. Want momenteel is mijn stofzuiger heel slecht, net een jaar oud, maar zuigt slecht en veel te kort het snoer. Zo gauw de stofzuiger in de woonkamer staat, en onze oudste zoon van nog geen 2 jaar (november) dan wil hij mama graag helpen. Ik moet de stang dan kleiner maken voor hem. En hij gaat dan de hele kamer door. En owee als wij hem willen helpen, hij duwt je gewoon aan de kant ☺ (ik kan het wel zelf hoor mama). De kleine Henry zou een mooi kadootje voor hem zijn!

 • Esther Barens zei

  Dat vind ik nou een topuitvinding voor een huishouden met kleine kinderen! Mijn jongens (van 3 en 4 jaar oud) helpen namelijk erg graag met stofzuigen, maar zij zitten daarbij ook steeds (soms zonder dat ik het door heb) aan de stekker en het stopcontact. Deze Henry zal het stofzuigen nog leuker, veiliger en zorgelozer maken! Ik doe dus graag mee voor deze mooie prijs!!!!

 • Debbie Michel-Jung zei

  Heb ze laatst in een winkel zien staan die kleintjes. Zo leuk voor de kindjes! Mijn zoon helpt graag met schoonmaken. Hij zou het dus geweldig vinden om zijn eigen stofzuiger te hebben

 • Helma zei

  Mijn zoontje van 4 zal er dolblij mee zijn! Grote Henry hebben we al, we hebben zelfs een ‘tuin’stofzuiger, maar nog niet die kleine Henry. Hij is inmiddels naar de fabriek geweest van Henry, kent alle namen, maar wil dolgraag deze!

 • Yvonne Boer zei

  Nou, deze zou ik graag willen winnen, dan kan onze zoon mij helpen, wat hij nu ook graag doet maar niet altijd even handig. Aan jouw omschrijving te lezen is dit de ideale schone oplossing..

 • Samira zei

  Mijn kleine van 1,5 loop nu al elke keer met de dweil of trekt de stofzuiger uit mijn handen Hahaha dus zou top zijn! Kunnen we samen het huis doen! Hij blij & mama blij 😀

 • Imke zei

  Geweldig zeker met VU’er kinderen kan ik wel een fijne snelle stofzuiger gebruiken ik doe graag meer

 • Eveline zei

  Oh wat gaaf! Ik heb 2 kids die dolgraag willen meehelpen met stofzuigen (echt waar!), maar waar de “gewone” stofzuiger gewoon te groot voor is. Dit zou een hoop gemopper schelen! 😉

 • Daar zou ik mijn kleine meisje en uiteraard mezelf een heel groot plezier mee doen. Ik moet ook iedere keer van stopcontact wisselen en sjouwen van beneden naar boven en weer terug . Nu na de operatie mag ik verlopig niet zwaar tillen dus deze kleine Henry is meer dan welkom!

 • Lisanne zei

  Leuk! Mijn dochter helpt mij graag overal mee. Hoe leuk zou het zijn als ze mem ook kan helpen met stofzuigen

 • Carina zei

  Oh ja super graag, nu wij weer een buggy in de hal hebben staan voor de jongste is het aardig vol onder de trap (waar onze grote Henry nu staat)
  de 2 oudsten spelen het liefst de hele dagen buiten in het zand. Uiteraard heb ik dat dus ook binnen liggen….
  De kleine Henry zou me op deze manier super beneden kunnen helpen en minder ruimte in beslag nemen onder de trap, terwijl onze huidige Henry naar boven kan om daar het vloerbedekking mee te zuigen. Zou heel fijn zijn als ik niet meer steeds de zware Henry de trap hoef op te zeulen.

 • Anneloes zei

  Kleine Henry is welkom hoor, tussen de kleine jongens. En met een hond, een tuin vol zand en gezonde buitenspeelkids, is Henry ook heel nuttig!

 • José Snoeren zei

  Wauw lijkt me echt heel handig, sinds ons derde kindje er is hebben de andere 2 kids een andere kamer gekregen en onze oudste slaapt nu op zolder, dus 3 verdiepingen stofzuigen en 2 keer op en neer met de trap is met een grotere en zwaardere stofzuiger niet echt fijn. Dit zou een ideale uitkomst zijn om alle bovenverdiepingen te doen, helemaal omdat Henry draadloos is en voor beneden natuurlijk dan ook superhandig.

 • Evelien zei

  Wat een toffe winactie! Ons mannenhuishouden kan nog wel een extra mannetje gebruiken. Lijkt me ideaal extra handje zodat de kleine mannetjes hun eigen mancave anex legozolder kunnen schoonhouden.

 • Renate zei

  zo’n leuk vriendje zou ik dolgraag voor mn dochtertje Elise willen winnen. Ze helpt me graag en is dol op stofzuigers
  Dus doe ik graag mee met deze winactie

 • Suzanne kroon zei

  Wauw gaaf ! Ik zou hem graag winnen om aan mijn man te geven mooie strik erom en zou er dan erbij zeggen ‘ say hello to you’re new little friend’ Kan die ook eens zuigen met zijn nieuwe bff want normaal ben ik de pineu.

 • Lisette Oldenhuizing zei

  Nou die kleine Henry lijkt me wel wat! Onze kinderen zijn panisch voor de stofzuiger, wie weet wordt het wat gemakkelijker wanneer ze er zelf mee kunnen spelen.

 • Miranda zei

  Hier ook al 17 jaar een Henry, en bij mijn ouders thuis nog veeeel langer een Henry.

  Ik zou graag mee doen met de prijsvraag, dan kan mijn kleine man mij helpen.

  Groetjes

 • Soraya zei

  Dat zou superleuk zijn om de Henry in hiis te hebben, mijn kleine meisje van bijna 2 vindt stofzuigen al leuk, maar dan wil ze vast helemaal graag meehelpen!

 • Susan Nefkens-Cuppen zei

  Ik zou graag deze kleine Henry adopteren wat een schatje! Onze oude stofzuiger is helaas vanmorgen overleden. Na jaren trouwe dienst. Dus deze actie komt als geroepen. En wat een handsome cute stofzuigertje is dit. Ik denk dat hij zich snel thuis voelt in ons gezin met 2 kleine kids. De kinderen strooien nog al eens met kruimels alsof ze kleinduimpje zijn. Dus hij zal genoeg te eten krijgen. Ik ga alvast heeeeeel hard duimen. En hoop dat we ons nieuw gezinslid binnenkort in onze armen mogen sluiten

 • Lindsay zei

  Oh wat leuk. Wij hebben een grote Henry. Mijn kleine mannetje van 2.5 jaar loopt er mee door huis. Om te helpen. Dus winnen zou te gaaf zijn.

 • Jenny van dijk zei

  Graag voor me biefje hij wil altijd helpen waardoor ik 10x per dag de grote stofzuiger naar zn kamer moet slepen haha

 • Linda van den Ouden zei

  Wat een handige blog! Ik waag graag een kans op een Henry cordless. Ben zeer benieuwd, heb altijd ruzie met mn stofzuigersnoer en hij is nooit lang genoeg, ook al hebben we maar een klein huisje. Momenteel stofzuig ik me een ongeluk met 3 katten, 2 kleine kids en 2 hondjes, die het gewéldig vinden buiten, nu er overal zand ligt vanwege een verbouwing van de wijk hier. Ik vind die swifferbuikjes echter wat minder, hou niet zo van een indoor zandbak

 • Anna zei

  Oh ja heel graag!! Wij hebben net een nieuwe stofzuiger die totaal niet wendbaar is en nogal lomp in gebruik. Voor de snelle klusjes en kleine hoeken boven zou kleine Henry ideaal zijn!!
  Ik ga vast duimen!!

 • Bibi zei

  Leuk, wij doen ook graag mee. Ik had nooit gedacht dat ik ooit een huis zou hebben met een mini versie van alles. Dit zou haar mini keukentje compleet maken. Zal research doen naar de snoerloze Henry. Klinkt ideaal!

 • Anna zei

  Hahaha perfect voor ons.. mijn kleine meid helpt nu al graag mee

  Facebook: An Na

 • Stephanie zei

  Oeh! Wij kunnen de hulp van handige snoerloze Henny wel goed gebruiken hier! We zijn onlangs van een appartement naar een 3 etages eengezinswoning verhuisd dus alle hulp is welkom En Henry zal goed verzorgd worden hier in huis met 2 kleine zorgzame dametjes! Voor wat hoort wat

 • elisabeth maria martina zei

  mijn kleindochter gaat vast helemaal uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Jacqueline zei

  Ik zit al een tijdje te bedenken welke stofzuiger ik aan zal schaffen. Jouw ervaringen Linda met deze Henry stofzuiger zijn zo enthousiast, dat ze me over de streep hebben getrokken. Erg leuk als ik oppas ben voor de kinderen om mee te helpen met de mini variant van Henry! Echt een top duo samen!

 • Ellen Jongerling zei

  Wat een leuk stukje, ben heel benieuwd. Ideaal met drie kids en aardig wat huisdieren…. ik heb altijd te weinig snoer voor mijn rondleidingen door het huis met de stofzuiger…. er staat gewoon iets teveel meubelen in de weg. En met drie kids op de achterbank is even snel de stofzuiger door de auto soms echt wel nodig…. maar met tekort parkeerruimtes voor de deur… lastig… of meer een missie 😀

  • Heb je een gladde vloer beneden? Als je veel vloerbedekking of kleden hebt zou ik wel de andere Henry of Hetty aanraden. Met iets meer zuigkracht. Maar deze is echt ideaal ook voor de auto of even snel ergens bij langs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen