Waar ben je naar opzoek?

Sabia is niet meer ‘blij’ zwanger

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Sabia is niet meer ‘blij’ zwanger
Zwangerschap Sabia
It’s a secret #urigeller don’t tell 😊🔮 #boyorgirl (bron: Instagram)

Sabia is nog steeds wekelijks ‘in het nieuws’. “Blijkbaar verkoopt mijn verhaal het best”, aldus Sabia in het programma Thuis op Zondag een paar weken geleden. In het programma praatte ze eerlijk over haar zwangerschap en relatie met ex Rafael van der Vaart. Ze snapt niet waarom er getwijfeld wordt. Het viel op dat ze heel liefdevol was als ze over haar zwangerschap sprak. Sabia komt over als een lieve vrouw en moeder. Constant ligt Sabia én haar zwangerschap onder vuur. Een tijdje geleden was ze behoorlijk klaar met de speculaties over haar zwangerschap en sloeg ze van zich af op Social Media. Terecht! 

De vreugde is weg

Sabia Boulahrouz is door al deze speculaties rondom haar zwangerschap de vreugde van het zwanger zijn kwijt. In tegenstelling tot haar voorgaande zwangerschappen. Dit vertel ze in een gesprek met de Story. Gisteren zat de Telegraaf er weer bovenop want Sabia’s zwangere buik was opeens verdwenen. Opnieuw werd haar zwangerschap in twijfel genomen. En dan kan ik mij goed voorstellen dat ze totaal niet kan genieten van haar zwangerschap.

Helemaal alleen

Sabia staat er helemaal alleen voor. Rafael is er vandoor, haar ex-schoonfamilie neemt haar niet serieus en Rafael is zelfs niet eens betrokken bij de zwangerschap. Op dit moment hebben ze weinig contact. Ze denkt dat hij na de geboorte zijn taak als vader op zich neemt. Ik hoop het van harte voor haar! Daarbij heeft ze nog de zorg van haar twee andere kinderen voor haar rekening. Ze wil er als moeder zijn voor Amaya (5) en Daamin (4). En ze gaat zich voorbereiden op de bevalling.

Lieve Sabia, heel veel succes! Broed nog maar even op dat mooie lieve kindje van je. Het valt niet mee om zo in the picture te staan en het allemaal alleen te moeten doen. Maar jij bent een vrouw en wij vrouwen kunnen alles aan!

Bron: Nu.nlBeeld: Instagram Sabia

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen