Waar ben je naar opzoek?

Sabia en Rafael verliezen hun kindje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Sabia en Rafael verliezen hun kindje

Sabia Engizek (37) is haar kindje verloren. Ze was zes maanden zwanger. Dit meldt het Duitse persbureau DPA. Volgens Mega Model Agency, het modellenbureau waarbij Sabia is aangesloten, is ze in de nacht van zondag 13 december haar baby verloren.

Doodgeboren baby

Het kindje van Sabia is in de nacht van 13 december levenloos ter wereld gekomen in Hamburg volgens Mega Model Agency. Eerder kreeg Sabia al een miskraam na vierenhalve maand zwangerschap. En in een eerdere relatie  kreeg ze al een te vroeg geboren kindje met Khalid Boulahrouz. Dit was een meisje en kreeg de naam Anissa.

Hulp

Wat het ook is met Sabia, zwanger of niet zwanger (geweest), ze heeft hoe dan ook hulp nodig. Ik denk dat ze zich heel eenzaam voelt en wel een arm om zich heen kan gebruiken. Je kunt er wat van vinden, misschien zocht ze inderdaad media aandacht en was ze niet zwanger of was ze wel zwanger en zag je niks, iedereen gist en heeft hier een mening over. Maar ik denk dat het dieper zit bij Sabia… Ik zou niet graag in haar schoenen staan. Misschien moeten we eens verder kijken dan alleen ‘de zwangerschap’.

Ik hoop dat Sabia de hulp en steun krijgt die ze nodig heeft!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen