Waar ben je naar opzoek?

Rock That Nap

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Rock That Nap

Kate Oliver, een drukke mama van drie jongens en woonachtig in Australië, is een grappig project begonnen: Rock That Nap. Een project waarbij ze erg kan genieten van haar diep slapende zoons. Ik zou willen dat ik diep slapende kinderen had! 

Rock That Nap

Haar foto’s maakt ze met haar iPhone en plaatst ze op Instagram. Haar jongste zoon Pascal is een hele vaste slaper en als hij slaapt kan ze doen wat ze wil. Hij wordt dus ‘gebruikt’ voor haar grappige foto’s. Of hij daar later zo blij mee zal zijn weet ik niet? De kostuums worden samengesteld met alles wat ze vindt in en om het huis.

Ik vind het hilarisch dat ze ook door blijven slapen. Dat hoef ik bij mijn kinderen niet te proberen. Geniet je even mee?
Alle foto’s zijn te vinden op haar blog Rock That Nap.

Police

Brothers

Mermaid

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen