Waar ben je naar opzoek?

Rock That Nap

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Rock That Nap

Kate Oliver, een drukke mama van drie jongens en woonachtig in Australië, is een grappig project begonnen: Rock That Nap. Een project waarbij ze erg kan genieten van haar diep slapende zoons. Ik zou willen dat ik diep slapende kinderen had! 

Rock That Nap

Haar foto’s maakt ze met haar iPhone en plaatst ze op Instagram. Haar jongste zoon Pascal is een hele vaste slaper en als hij slaapt kan ze doen wat ze wil. Hij wordt dus ‘gebruikt’ voor haar grappige foto’s. Of hij daar later zo blij mee zal zijn weet ik niet? De kostuums worden samengesteld met alles wat ze vindt in en om het huis.

Ik vind het hilarisch dat ze ook door blijven slapen. Dat hoef ik bij mijn kinderen niet te proberen. Geniet je even mee?
Alle foto’s zijn te vinden op haar blog Rock That Nap.

Police

Brothers

Mermaid

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen