Waar ben je naar opzoek?

Review: Vtech Kidizoom Smart Watch

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Review: Vtech Kidizoom Smart Watch

Klokkijken is in deze maatschappij erg belangrijk, maar voor sommige kinderen erg moeilijk. Vtech Kidizoom Smart Watch maakt klokkijken leuk en interessant voor kinderen. Het is meer dan een horloge, het zijn 8 functies in 1; er zit een wekker op, je kan er spellen op spelen, er staan een stopwatch en timer op, je kan er foto’s mee maken en bewerken, je kan er video’s mee maken, er kunnen stemopnames gemaakt worden en je kan je stem ermee vervormen en natuurlijk een analoge en digitale tijdsweergave.

Terwijl iedere volwassenen reikhalzend uitziet naar de eerste betaalbare Smart Watch, gaat het toekomstig talent er nu al mee aan de haal. VTech ontwikkelde de Kidizoom Smart Watch, een razendknap klokje voor slimme kids van 5 tot 12 jaar, met in Nederland nu al een nominatie Speelgoed van het Jaar 2014 op zak! Wij hebben hem voor jou getest.

Vtech Kidizoom Smart Watch

 

Functies Vtech Kidizoom Smart Watch

Je kind of jij kan zelf kiezen of je de analoge of digitale tijd wil weergeven. Deze tijdsweergave kan je naar je eigen smaak laten weergeven; er zijn 50+ verschillende weergaven om je horloge helemaal te personaliseren.
Het horloge kan zelfs gebruikt worden als wekker, hoe handig! Je kan kiezen uit 10 verschillende geluiden, maar je kan ook je eigen stem gebruiken om heerlijk wakker te worden. Deze opname kan je maken met de functie stemopname. Er kunnen leuke en grappige dingen ingesproken worden, die je zelfs nog op 5 gekke manieren kan vervormen met de stemvervormingseffecten.

Om het nog een beetje gekker te maken, zit er een ingebouwde camera in het horloge waar foto’s en video’s mee gemaakt kunnen worden. Deze foto’s kunnen zelfs nog bewerkt worden met verschillende effecten, kaders en filters, zodat de foto’s helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Ik word nu regelmatig op de foto gezet, ook als ik het niet weet. En dat vinden ze leuk!

Met dit horloge kunnen ze ook 3 verschillende spelletjes spelen. Ideaal voor in de auto of tijdens een “bankhang-momentje”. Uren speelplezier met al deze functies!

vtech1

Ook handig

Dit horloge is erg handig en makkelijk in gebruik, zowel voor je kind als voor jou. Het horloge bevat namelijk een ingebouwde, oplaadbare accu, dus geen gezeur met batterijen. Gewoon de Micro USB-kabel in het horloge en het stopcontact, even wachten en het horloge is opgeladen! Ook heeft het 128 MB intern geheugen, ruimte genoeg voor ongeveer 900 foto’s of 15 minuten video opnamen.
Verder is het horloge erg stevig, heeft een mooi design, heeft een touchscreen en in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Hij is heel gemakkelijk in het gebruik. Mijn kinderen kunnen hem zelf makkelijk bedienen en voor mij zit er ook niet veel werk aan. Van dit soort producten word blij. Ze staan niet om de haverklap naast mij met de vraag hoe het werkt. Mijn zoon is heel erg bezig met de tijd en wil graag weten hoe lang iets duurt of hoe laat het is. Met de Vtech Kidizoom Smart Watch kan ik dat makkelijk uitleggen.

>> De Vtech Kidizoom Smart Watch heeft een advies verkoopprijs van 49,95 euro. 

De Vtech Kidizoom Smart Watch krijgt het ‘OK LABEL’ van Love2BeMama.

Ook het ‘OK! label’ ontvangen?
Vraag naar de mogelijkheden.

OKlabel

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Relatie & Seks

Relatie zonder seks: ja zeggen tegen seks!

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

EHBO bij kinderen masterclass

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Zelfstandig kind: Hoe kan je dit het beste stimuleren?

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen