Waar ben je naar opzoek?

Rapper Yes-R opnieuw vader geworden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Rapper Yes-R opnieuw vader geworden

Yesser Roshdy (Yes-R) en zijn vrouw Cheyen van Slee zijn opnieuw papa en mama geworden. Zeven jaar geleden werden ze al papa en mama van Yessin en vanmorgen zijn ze de trotse ouders geworden van een dochtertje. Moeder en dochter maken het goed.

Hun dochtertje heen Céline Roshdy.

“Vanochtend is om 6.35 uur onze prachtige dochter Céline Roshdy geboren. Moeder en dochter maken het gelukkig goed, papa en grote broer zijn supertrots!”

Yes-R opnieuw vader geworden

Beeld: Instagram

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen