Waar ben je naar opzoek?

Quality time Doutzen en Phyllon

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Quality time Doutzen en Phyllon

Dat Doutzen ook maar een normale moeder is bewijst deze foto maar weer. Ze mag dan wel een (hele) bekende moeder zijn maar ze heeft ook twee kinderen. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe normaal haar foto’s zijn.

Doutzen en Phyllon

Gisteren genoten Doutzen en Phyllon (zoon) van quality time samen door heerlijk een boekje te lezen en te genieten van het zonnetje.

Wat is jouw favoriete bekende moeder?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen