Waar ben je naar opzoek?

Prachtige pure bevallingen en geboortes vastgelegd

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Prachtige pure bevallingen en geboortes vastgelegd

Een geboorte is overweldigend. Iets wat je heel moeilijk kunt omschrijven en wat je puur op het moment moet beleven. Je kunt je er niks bij voorstellen als je het nog nooit zelf, of van dichtbij, hebt meegemaakt. Toen ik voor de eerste keer zwanger was en moest bevallen wist ook ook niet wat mij te wachten stond. Het daarna aan iemand uitleggen hoe je het hebt ervaren is bijna niet te doen. Een geboorte gaat gepaard met zoveel emotie, pijn, liefde.

Pure geboortefotografie

Fotografe Leilani Rogers legt geboortes vast op de gevoelige plaat. Ze doet dat prachtig want de emoties spatten van het beeld af. Bij het bekijken van de foto’s ga je echt mee in het moment van de geboorte. Iets wat moeilijk in woorden te omschrijven is kan zij perfect vastleggen op beeld.

Leilani Rogers is geboorte- en borstvoedingsfotograaf. Zij legt de weg naar de geboorte vast en ook ‘de eerste adem’ van het kindje. Ze noemt dat een “hemelse ervaring”. Hierbij een kleine selectie waar ik kippenvel van kreeg. Al haar foto’s zijn te bekijken op haar site Leilani Rogers Photografy.

Ik kan alleen maar zeggen: wat zijn wij vrouwen toch sterk en wat hebben wij een oerkracht als het gaat om bevallen!

Pure geboortefotografie
Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Pure geboortefotografie

Beeld: Photosbylei.com

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 24 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen