Waar ben je naar opzoek?

Politie redt baby van 5 weken oud uit auto

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Politie redt baby van 5 weken oud uit auto

Ongeluk zit in een klein hoekje. Dat kan een moeder uit Maastricht wel beamen. Woensdag sloot ze per ongeluk haar baby van 5 weken oud op in de auto. Ze was in blinde paniek. De politie moest erbij aan te pas komen om het meisje uit de auto te redden. Dit bericht plaatst de politie van Maastricht op Facebook.

De moeder was bezig om de kinderwagen uit de achterbak te halen toen bij het sluiten van de kofferbak haar sleutels achterin vielen. De auto was op slot, de sleutels lagen in de auto. Met man en macht probeerden ze de deur te openen wat mislukte. De politie werd gebeld en kwamen ter plaatsen. Omdat de baby nog in de auto zat was het inslaan van een raam onmogelijk.

Gelukkig kreeg een agent het voor elkaar om de deur los te krijgen. De moeder was ontzettend in paniek en heel erg opgelucht toen ze haar baby in haar armen kon sluiten. Het tweetal kon gezond weer huiswaarts gaan.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen