Waar ben je naar opzoek?

Politie redt baby van 5 weken oud uit auto

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Politie redt baby van 5 weken oud uit auto

Ongeluk zit in een klein hoekje. Dat kan een moeder uit Maastricht wel beamen. Woensdag sloot ze per ongeluk haar baby van 5 weken oud op in de auto. Ze was in blinde paniek. De politie moest erbij aan te pas komen om het meisje uit de auto te redden. Dit bericht plaatst de politie van Maastricht op Facebook.

De moeder was bezig om de kinderwagen uit de achterbak te halen toen bij het sluiten van de kofferbak haar sleutels achterin vielen. De auto was op slot, de sleutels lagen in de auto. Met man en macht probeerden ze de deur te openen wat mislukte. De politie werd gebeld en kwamen ter plaatsen. Omdat de baby nog in de auto zat was het inslaan van een raam onmogelijk.

Gelukkig kreeg een agent het voor elkaar om de deur los te krijgen. De moeder was ontzettend in paniek en heel erg opgelucht toen ze haar baby in haar armen kon sluiten. Het tweetal kon gezond weer huiswaarts gaan.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen