Waar ben je naar opzoek?

Pimp je tuin met Little Tikes. Plastic is fantastic!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Pimp je tuin met Little Tikes. Plastic is fantastic!

Door de jaren heen hebben wij al heel wat speelgoed van Little Tikes versleten. Of nouja, niet echt versleten want het is sterk en gaat heel lang mee; we hebben er met plezier gebruik van gemaakt! Deze zomer hebben we onze tuin gepimpt met het Little Tikes Go Green Playhouse en de degelijke glijbaan van Little Tikes. 

De kinderen nemen onze tuin over… het is nou eenmaal zo en het zal ooit een keer anders worden. Dan hebben we onze tuin weer terug. En eigenlijk vind ik het helemaal niet erg. Van Little Tikes hebben we een glijbaan gekregen een super tof Eco friendly speelhuisje. Hiermee heeft Little Tikes zichzelf overtroffen. Dit huisje biedt niet alleen de mogelijkheden om te spelen maar ook om te leren.

Het huisje biedt de mogelijkheid om alles te leren over recyclen. Het Go Green Playhouse zit vol ecovriendelijke activiteiten die de kinderen stimuleren om goed voor het milieu te zorgen. Het huisje is voorzien van een mini-zonnepaneel, energiezuinige LED-lampjes binnen en ze kunnen regenwater gebruiken (opvangen) om mee te spelen. Ze kunnen zelfs hun eigen tuintje planten en gras laten groeien op een klein stukje van het dak. Heb je nog mini moestuintjes van de AH? Dan weet je nu wat je ermee moet doen!

Als het even kon ging mama ook in het huisje zitten… Dat kan natuurlijk niet dus ik laat mij graag uitnodigen op de koffie 😉

Het huisje wordt hier inmiddels ook als winkeltje en restaurant gebruikt en de hele buurt speelt ermee. Het is een heel erg veelzijdig huisje wat ook nog eens leuk staat in je tuin.

Eco style speelhuisje

De glijbaan van Little Tikes wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Hij is lekker groot (een 180 cm lang glijvlak) met hoge en ronde zijkanten voor een soepel glijplezier. De trap heeft ingebouwde handvatten waardoor kinderen extra stevig staan. De glijbaan is ook makkelijk op te ruimen doordat hij ingeklapt kan worden.

Nou zoals je ziet hebben ze weer veel speelmogelijkheden in de tuin. En ik geniet alleen maar van die spelende kinderen! En… buitenspelen is heel erg gezond.

Lees ook: Buiten spelen is gezond: acht heerlijke buitenspeeltips

glijbaan Little Tikes

Deze producten hebben wij gekregen van Little Tikes.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen