Waar ben je naar opzoek?

Persoonlijk: we hebben een verhuisdatum!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Persoonlijk: we hebben een verhuisdatum!

Oh jongens. Het is alweer veel te lang geleden dat ik heb geschreven over ons project #vankaveltotdroomhuis. Het is bijna een jaar geleden dat de eerste heipalen de grond in werden geslagen. We zijn nu bijna een jaar verder en het huis is BIJNA klaar. Van het allereerste idee tot de oplevering zijn we 3,5 jaar verder en om eerlijk te zijn kan ik echt niet meer wachten…

Huis verkocht!

Ons huis hebben we in maart verkocht. Hij heeft zeven weken te koop gestaan. Het is allemaal super snel gegaan en ons grote voordeel is dat we hier kunnen blijven wonen tot 15 december. En dat is heel fijn want ik zag het echt niet zitten om te gaan verhuizen naar een huurwoning. Als je zelf een huis bouwt komt er zo ontzettend veel op je af; je hebt er serieus een dagtaak aan. Het is gewoon een parttime (dan wel niet fulltime) baan wat je erbij hebt. En het is het echt meer dan waard maar verkijk je niet op hoeveel werk het is. Als je denkt; och dat doe je wel even… Dan heb je het mis!

Inpakken maar

Het huis is verkocht, de opleverdatum komt in zicht en dat betekent dat er ook een verhuisdatum is. Zoals het nu lijkt gaan we in november verhuizen. November lijkt nog ver weg maar dat zijn nog +/- 9 a 10 weken. Het grote opruimen, uitzoeken, verkopen, weggooien, inpakken en verhuizen gaat beginnen. Misschien gek maar mijn handen jeuken om de hele zooi in te pakken. Ik heb er gewoon zin in (terwijl ik echt een gruwelijke hekel aan verhuizen heb).

 

Hoe dichter de datum dichterbij komt hoe meer mijn geduld op begint te raken. Dit proces duurt al zo lang en nu zie ik echt dat het ons huis wordt. Alles nieuw en fris en ik kijk enorm uit naar de ruimte, de nieuwe meubels, de hottub in de tuin, onze open haard, de nieuwe keuken en het uitzicht wat we straks hebben 🌳

Waar ik heel blij mee ben is dat we een verhuisbedrijf inhuren. Dat geeft mij zoveel rust! Alles in één dag verhuizen, ze zetten het meteen op de goede plek en wat nodig is zetten ze in elkaar.

Wat moet er nog gebeuren?

Ondanks dat het bijna af is moet er nog veel gebeuren. De finishing touch. Na de bouwvak starten ze met het plaatsen van damwanden in de tuin (we wonen aan het water), gaat de schilder binnen verder, worden de tegels binnen en op het terras gelegd en moet er nog veel gedaan worden aan de afwerking van het huis en de badkamers. Gelukkig hebben we een goede CV ketel met drie badkamers ☺️. Daarna moet er nog een oprit in, gaan ze met de tuin bezig, wordt de keuken geplaatst, onze inbouwkasten, de open haard, de inbouwkasten boven, vloerbedekking, raambekleding, de bijkeuken wordt geplaatst en de meubels worden gebracht.

Dat is nog best veel als ik het zo opschrijf 🙃 maar lang niet zoveel meer als dat er is gedaan het afgelopen jaar.

We zijn klaar voor een nieuwe start, een nieuw begin. De kinderen zijn er helemaal klaar voor. Die slapen al maanden met zijn drieën op één kamer (lang verhaal) en die zijn echt toe aan een eigen slaapkamer. We hebben er gewoon ontzettend veel zin in! Ons droomhuis is bijna af…

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Sharon zei

    Wat leuk te lezen deze update! Wat een werk allemaal maar wat wordt het gaaf! Komt steeds dichterbij, leuk dat we het zo een beetje mee kunnen volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen