Waar ben je naar opzoek?

Persoonlijk: de verhuisdatum nadert en ik raak in de stress…

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Persoonlijk: de verhuisdatum nadert en ik raak in de stress…

Het einde van de bouw nadert. De laatste weken zijn ingegaan en onze laatste maand in ons ‘oude’ huis. De verhuisdozen zijn gebracht. Een gek idee hoor. Bijna 10 jaar hebben we hier gewoond en toen we hier kwamen wonen dachten we dat het ‘voor altijd’ was. Toen kwam het project #vankaveltotdroomhuis op ons pad. Inmiddels zijn we 3,5 jaar verder vanaf het eerste idee tot wat er nu staat. En ik moet zeggen: ik ben er helemaal klaar mee.

De laatste loodjes…

Een huis bouwen in je leven doe je echt maar één keer. Het huis waar we nu in wonen was ook nieuwbouw maar daar moesten we tegels uitzoeken voor de badkamer, een keuken, vloer en wat andere ‘kleine’ dingen. Het huis wat we nu bouwen is wel wat meer werk. Van stopcontact tot deurklink en echt over alles moet je nadenken. Het is een super gaaf project maar het vraagt heel veel denkwerk van je. De laatste loodjes duren echt het langst. Ons huis begint steeds minder eigen te worden, de kinderen worden drukker en voelen aan alles dat er wat gaat komen en opeens moet er nog van alles gedaan worden. Maar het is het allemaal waard!

 

De planning

Op dit moment wordt de trap geplaatst en zijn ze binnen met het schilderwerk bezig. De badkamers zijn ze goed als af, ze beginnen morgen met de tuin en over twee weken wordt de keuken, bijkeuken en kasten beneden al geplaatst. Daarna volgen de inbouwkasten boven, de vloerbedekking, de raambekleding en worden de meubels gebracht. Super leuk! Over een paar weken komt er ook iemand voor een graffiti kunstwerk op de slaapkamer van L en voor de meiden komt er iemand een prachtige muurschildering maken.

Ondertussen moet ik mij bezig gaan houden met inpakken tja… waar begin je dan he? Ik overzie het niet altijd meer goed en als ik even in de stress schiet ga ik rondneuzen op internet… Ik ben bezig met het uitzoeken van meubeltjes voor de kinderkamers en speelhoek en ben ik op zoek naar tuinmeubelen voor op ons terras en in de tuin.

We gaan natuurlijk de herfst en winter in en echt buitenzitten wordt hem niet maar ik zie ons in het voorjaar al helemaal genieten op ligbedden in onze nieuwe tuin. Genieten van het uitzicht en de ondergaande zon. In onze tuin krijgen we een hottub. Iets wat we al heel lang willen en waar we nu ook echt plek voor hebben. De hottub is het hele jaar door te gebruiken en daar kijk ik echt naar uit.

Voor nu ben ik vooral bezig met opruimen, uitzoeken van babyspullen (dat hebben we in het nieuwe huis echt niet meer nodig), nadenken wat er nog moet gebeuren, een planning maken, vooruit werken (want ook het werk gaat door), de eerste dozen inpakken en zoveel mogelijk de rust bewaren.

 

Spelen in je nieuwe achtertuin is heel leuk! ••• #springen #buitenspelen #vankaveltotdroomhuis #autumnsun #autumn #letthembekids #letthemplay #letthembelittle

Een bericht gedeeld door Linda Bosscher Love2BeMama (@love2bemama_com) op

Het einde komt in zicht en het komt vast allemaal goed… Ben je benieuwd naar hoe ons huis eruit ziet? Volg mij dan op YouTube. Er komt deze week weer een weekvlog online met leuke nieuwe beelden. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen