Waar ben je naar opzoek?

Outfit of the day: Chaos and… Order!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Outfit of the day: Chaos and… Order!

De kasten zijn hier weer gevuld met nieuwe items voor de herfst en de winter. Zo kregen wij ook deze super leuke kleding van Chaos and Order. Dit merk zorgt elk seizoen weer voor nieuwe prints en kleuren en wij zijn al vanaf de start van het merk fan. Ik hou van kleurrijke kleding voor de kinderen en vind het leuk om ze af en toe hetzelfde te kleding. Nu maakt ze dat nog niks uit. En zelfs mama kan meedoen met haar outfit. Zie hier het resultaat! 

Bewegingsvrijheid

De kleding voor mijn kinderen moet kleurrijk zijn en ze moeten er voldoende bewegingsvrijheid in kunnen hebben. De kleding van Chaos and Order is elk seizoen weer kleurrijk met leuke prints. Ze streven naar een goede kwaliteit en perfecte pasvorm en dat maken ze zeker waar. Door de elastan in de producten kunnen de kinderen zich er heerlijk in bewegen. Zoonlief L. is dol op joggingbroeken. Hij heeft echt een hekel aan spijkerbroeken omdat hij zich daar niet lekker in kan bewegen, het knelt en het is hard (vindt hij). Op de jongensafdeling van Chaos and Order kan ik mijn hart ophalen voor hem. Het zijn zeer comfortabele broeken!

L2BM Chaos and Order kids

Alle combinaties zijn mogelijk

Met de prints en kleuren van Chaos and Order kun je eindeloos combineren. Alles past bij elkaar! Hierdoor kun je zelf hele leuke combinaties maken want zoals de merknaam al zegt; na Chaos komt Order. De kleding is ontworpen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. De jongste van het stel (2 jaar) past de kleding ook al (en ze is de tengerste van mijn drietal). Twijfel je over de maat dan zou ik zeker voor een maatje groter gaan. Doordat de kleding aangesloten zit is het niet snel te groot.

L2BM Shop the Look Chaos and Order

Ook voor mama

Chaos and Order denkt ook aan de mama’s en heeft een hele leuke en vrolijke lijn voor moeders met jurkjes, leggings, vestjes en blazers onder de naam Miss Chaos.

L2BM Miss Chaos

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen