Waar ben je naar opzoek?

Ouders vergeten meisje (3) op parkeerplaats

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ouders vergeten meisje (3) op parkeerplaats

Kind vergeten langs de snelweg

Gisteren las ik het bericht over een meisje van drie jaar wat door haar ouders achtergelaten was op een parkeerplaats in het Zuid-Franse Loriol. 200 kilometer verder kwamen de ouders er pas achter dat ze hun 3-jarige kind waren vergeten. Onvoorstelbaar! 

Plaspauze

Na een plaspauze op hun weg naar hun vakantiebestemming zijn de ouders met hun twee andere kinderen weer in de auto gestapt. Geen enkel moment hebben ze hun 3-jarige dochter gemist. Zij werd ook niet gemist door de andere gezinsleden. Ik vraag mij dan echt af hoe je nou je 3-jarige dochter kunt vergeten? Ze moet toch ook in een autostoeltje? Bij ons is het een routine: alle drie de kinderen erin, gordels vast, spullen en knuffels weer bij elkaar zoeken en we gaan! Het zou mij echt meteen opvallen als er een kind zou missen.

Daar sta je dan…

Het meisje van drie werd gevonden door een echtpaar. Volgens de Morgen vertelde aan ze aan het echtpaar dat haar vader en moeder en haar broer en zus zomaar zonder haar wegreden. Het echtpaar heeft toen de politie ingelicht. De omstandigheden zijn nog niet helemaal duidelijk. Dat wordt nu door de politie onderzocht.

Oeps, kind vergeten!

Rond 15:00 uur belde de vader zelf naar de politie omdat hij op de radio had gehoord dat een meisje achter was gelaten door haar ouders. Verdere details van het voorval zijn nog niet bekend. De politie is wel bezig met een onderzoek naar de ouders.

Bron beeld: Flickr

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen