Waar ben je naar opzoek?

Ouders krijgen slapeloze nachten van Hatchimals

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ouders krijgen slapeloze nachten van Hatchimals

Hij staat hier hoog op het verlanglijstje van mijn dochter: een Hatchimal. Het nieuwe speelgoed lijkt op de Furby en de Tamagotchi die wij allemaal van vroeger nog wel kennen. De Hatchimal is ontzettend populair! En dat is niet zo gek…

Dochterlief heeft het dagelijks over de Hatchimal. Het is een knuffel in een ei. Je moet hem strelen en dan komt hij tot leven. Hij heeft dus een verzorgende functie. Als hij uit het ei is heeft hij veel aandacht nodig want hoe meer aandacht, hoe meer spelletjes er mee kunt spelen. Het beest maakt ook een ontwikkeling door: van baby tot peuter en kind. Hij kan dansen, tikkertje spelen en zinnen nazeggen. Hoe leuk?!

Zou je denken ja maar het blijkt dat ouders heel erg veel stress krijgen van dit beest. Niet omdat hij zo irritant is maar omdat hij UITVERKOCHT is. En natuurlijk wil elk kind dit beest voor Sinterklaas. De voorraden zijn uitverkocht en wil je toch een Hatchimal bemachtigen dan liggen de prijzen een stuk hoger. Normaliter kost hij zo’n 59 euries maar op websites als eBay en Amazon leg je met gemak een paar tientjes meer bij.

Je moet er wat voor over hebben voor je schatjes…

Lees ook: Tip van Sint: zo word je een Superstar!

Bron: HLN.be

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Een realistische dagplanning voor thuisonderwijs en thuiswerken

  • 2 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Mama

Lieve moeders. Hou nog even vol!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Door de lockdown kan mijn kind weer even kind zijn

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen