Waar ben je naar opzoek?

Waardeloze blender of top aankoop?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waardeloze blender of top aankoop?

Al heel wat blenders heb ik versleten en inmiddels ben ik best kieskeurig geworden. Wat een waardeloze blenders heb ik tot nu toe gehad. Ze waren niet duur nee maar wel snel kapot of er zaten nog hele stukken groente en fruit in mijn sapjes. De functie ‘blenderen’ was niet optimaal. Waarom heb ik dan een blender? Kan ik het net zo goed zelf pureren met een vork!

Verassing!

Een tijdje geleden werd ik aangenaam verrast door een pakket met… een nieuwe blender. Wéér een blender. Dit keer weer een waardeloze blender of een topaankoop? Inmiddels ben ik sceptisch als het gaat om blenders. Een blender vind ik een fijn, handig en een onmisbaar keukenapparaat in mijn keuken (ik gebruik hem gewoon heel veel). Daarom moet hij moet goed werken en doen waar hij voor gemaakt is.

Ik gaf de blender een kans. Van de Oster Versa Performance blender had ik nog nooit gehoord maar na enige research bleken veel mensen super enthousiast te zijn. Zou dat dan echt zo’n fijne blender zijn? Uiteraard test ik dat graag zelf!

Oster Versa Performance blender

Ik heb hem nu een aantal weken in gebruik. Ik kan je vertellen… al mijn andere blenders zijn inmiddels de deur uit en ik ben dol op mijn nieuwe blender. Liefde op het (bijna) eerste gezicht! Wat een verademing vergeleken bij de andere waardeloze blenders. Misschien heb ik het nooit getroffen want mijn zusje doet al jaren met een goedkopere blender. Maar ik wil niet meer anders dan mijn Oster Versa Performance. Deze tovert hele stukken groente en fruit moeiteloos om in gladde smoothies en is ook prima in te zetten bij andere gerechten. Hij doet waar hij voor gemaakt is!

Ik gebruik hem echt heel veel. Sowieso voor onze dagelijkse smoothies. En echt, ik kan geen stukje overgebleven groente of fruit ontdekken. Dit is tenminste een echte blender. De motor bereikt 28.000 toeren per minuut. Ik vind het ook niet gek dat de sapjes super glad zijn. Pluspunt: voedingsstoffen blijven daardoor behouden! De blender heeft nog veel meer technische snufjes: het aandrijfsysteem is volledig gemaakt uit metaal. Hierdoor heb je geen last van slijtage en daarom is deze blender duurzaam. Dat mag ook wel want de blender valt niet in het goedkope segment (dat is dan meteen weer een nadeel, alhoewel het is wel een hele goede investering).

 • De Oster Versa heeft 4 voorgeprogrammeerde programma’s;
 • Een zespuntig roestvrijstalen mes;
 • One-touch bediening;
 • De kan is PBA vrij en gemaakt van Tritan-copolyester (1,9 liter) én geur- en vlekbestendig;
 • Lekvrij deksel uit twee delen;
 • Hij is geschikt als ijscrusher en kan in de vaatwasser.

Een musthave voor de professionele kok, de veeleisende hobbykok of moeders met weinig tijd en hoge eisen.

Oster Versa Performance blender

Gezonde pastasaus in 15 minuten

De blender gebruik ik niet alleen voor smoothies maar ook voor gezonde sausen en soepen. In een handomdraai zijn ze klaar en verser en gezonder kan het niet. Op dit moment is de ‘gezonde pastasaus di mama‘ een hit hier thuis. Binnen 15 minuten klaar en… gezonder kun je hem niet krijgen.

Wat heb je nodig?

 • 2 uien
 • gehakt
 • 2 puntparika’s
 • 10 tomaten (ik gebruik roma tomaten)
 • 4 tenen knoflook (meer of minder naar smaak)
 • 2 blikjes tomatenpuree
 • Peper
 • Zout
 • Italiaanse kruiden

Het is heel simpel; alles snijden, kruiden en in de blender gooien. Terwijl die zijn werk doet begin je het gehakt te rullen, vervolgens voeg je alles bij elkaar en klaar is mama. Vergeet niet de spaghetti toe te voegen!

Alle ingrediënten zijn zelf naar smaak en hoeveelheid aan te passen. Het gehakt kun je ook vervangen door spekblokjes.

Pastasaus in 15 minuten

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

 • 18 uur geleden
 • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

 • 1 dag geleden
 • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

 • 1 dag geleden
 • 2 minuten lezen