Waar ben je naar opzoek?

Optimel lekker lang lekker!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Optimel lekker lang lekker!

Heb je het al gehoord? Optimel komt met een ‘lang lekker’ verpakking. Deze pakken Optimel blijven, ongeopend, lekker lang houdbaar. En de Optimel is vanaf nu ook in handige mee-neem-verpakkingen verkrijgbaar. Handig om mee te nemen naar je werk, naar school of als je een dagje weggaat. Je stopt het in je tas en zo heb je altijd wat bij de hand! Als ik met mijn kinderen op pad ga zorg ik altijd dat ik wat drinken en een koekje of fruit in mijn tas heb. Kinderen krijgen op de meest onhandige momenten dorst en trek.
Deze pakjes van Optimel kun je daar goed voor gebruiken.

Optimel pakjes voor overblijven of na sport

De school is hier weer begonnen. Ik heb een paar pakken handige mee-neem-pakjes in mijn voorraadkast staan voor de overblijfmomenten van zoonlief. Deze pakjes zijn ook heel handig voor na de voetbal op woensdagmiddag of de zwemles op donderdagmiddag. Optimel is een favoriet drankje hier in huis. En met de ‘lang lekker’ verpakkingen en de pakjes hebben we ons vertrouwde drankje altijd bij de hand.
De pakjes en de ‘lang lekker’ verpakking zijn verkrijgbaar in de smaken Aardbei Framboos en Perzik Abrikoos. Onze favoriet is de aardbei-framboos!

PakjeUitje

En wist je dat Optimel een leuke campagne heeft lopen? Namelijk PakjeUitje. Je maakt elke week kans op gratis kaartjes voor het hele gezin naar de leukste parken en dierentuinen. De hoofdprijs is een jaarvoorraad Lang Lekker met uiteraard ook nog gratis kaartjes. Twee vliegen in één klap!

Het is heel simpel!
Klik op de link, kies een park naar keuze, upload je foto en die van je kids of vrienden en dat is het! Deze kans laat je toch niet liggen?

Deze actie loopt tot en met 1 september 2014!

Optimel Lang Lekker

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen