Waar ben je naar opzoek?

Opmerkelijk: Vrouw valt 225 kilo af

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Opmerkelijk: Vrouw valt 225 kilo af

Gisteren kon je mijn blog nog lezen over ‘echte vrouwen‘. Over hoe het ideaalbeeld van hoe je er als vrouw uit zou moeten zien. Een onhaalbaar ideaalbeeld. Ik vind dat je blij moet zijn met wie je bent en anders moet je er wat aan doen. Deze Amerikaanse vrouw was duidelijk niet blij met zichzelf en ze deed er wat aan. Ze ging niet bij de pakken neerzitten maar pakte zichzelf aan. Ze woog 470 kilo, viel 225 kilo af, verloor 80 procent van haar lichaamsgewicht en weegt nu nog maar 90 kilo. WAUW. Wat een power!

Metamorfose

Deze vrouw is een geweldige inspirerende vrouw. Als je zo dik bent dan is er bijna geen weg terug. Toch bewijst ze het tegendeel. Toen haar neefje door haar zus werd vermoord wilde ze de schuld op zich nemen om haar zus vrij te pleiten. Ze zei dat hij was gestorven doordat ze op hem was gerold. Toen ze voor de rechtbank moest verschijnen en haar huis opengebroken moest worden omdat ze anders niet uit huis kon komen, vond ze dat het welletjes was. Ze vertelde de waarheid en haar zus moest zitten. Mayra wilde voor de andere kinderen van haar zus zorgen. Ze onderging een opmerkelijke metamorfose. Ze viel 225 kilo af.

Obesitas vrouw

11 operaties

Toen ze besloot om af te vallen verloor ze in 10 dagen al 5 kilo. Begeleid door een topdokter onderging ze 11 verschillende operaties en in januari liet ze haar overtollige huid verwijderen. Dit is het resultaat van haar metamorfose.

225 kilo afgevallen

Bron foto: Facebook Mayra Rosales

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 8 uur geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 weken geleden
  • 7 minuten lezen