Waar ben je naar opzoek?

De oplossing voor nachtelijke ongelukjes

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De oplossing voor nachtelijke ongelukjes

De vlag ging uit toen de jongste hier zindelijk was. Wat een feest. Een tijdperk is nu echt afgesloten. Ruim zes jaar zaten we in de luiers en opeens was het klaar. Ik moest eraan wennen dat ik ze niet meer in huis hoefde te halen. Ook ‘s nachts ging het heel erg goed. We hadden er totaal geen problemen mee. Tot een paar weken geleden… 

Natte nachten

De laatste paar weken heeft ze ‘s nachts wel eens een ongelukje. En dat is best wel vervelend. Voor haar en voor mama. Want de eerste paar keer dacht ik dat het eenmalig was. Had ik dat even fout! Ik bleef het bedje verschonen. En dat middenin de nacht. Dat ben ik niet meer gewend… We werden er allebei niet echt vrolijker van.

Een tijdelijke oplossing

Het werd tijd voor een tijdelijke oplossing: ze kreeg weer een luierbroekje aan. Het is even niet anders en het is waarschijnlijk zo weer voorbij. Bij nader inziens hebben de andere twee dat ook gehad. Zo zindelijk als wat maar er kwam een periode dat ze ‘s nachts niet meer zo zindelijk waren. Waarschijnlijk overdag zoveel indrukken of een ‘sprong’ in hun ontwikkeling.

12 uur lang droog

Ze heeft haar slaap wel nodig dus ononderbroken slaap is essentieel. Ik nam bij de wekelijkse boodschappen weer een pak Pampers mee. Tot mijn verbazing waren de luierbroekjes vernieuwd. Vernieuwingen zijn altijd fijn!

Het grootste voordeel van een Pampers Baby-Dry Pants is dat het net een onderbroekje is. Daar loopt ze nu dagelijks in rond dus voor haar is dat niet nieuw. De Pamper moet zo natuurlijk mogelijk aanvoelen en ze moet zo min mogelijk doorhebben dat ze een luierbroekje draagt. Uiteindelijk moet ze toch weer zonder luierbroekje gaan slapen.

De Pampers Baby-Dry Pants blijft tot 12 uur lang droog. Dat moeten we hebben in deze fase! Ze moet niet voelen dat hij nat is en ook niet doorhebben dat ze een luierbroekje draagt. ‘s Morgens moet ze haar plasje gewoon op de wc doen.

Comfortabel

De luier heeft een flexibele stretchend die niet snijdt in het tere huidje. De pijpjes passen zich gemakkelijk aan en daardoor past hij perfect. Maar ik zag dat er nog meer voordelen waren:

 • Extra ademend
 • Extra protectie laagje waardoor de vloeistof extra snel wordt opgenomen (en daardoor 12 uur lang droog blijft)
 • De Micro parels absorberen tot 30 keer hun gewicht om het vocht zo goed mogelijk op te vangen
 • Het broekje voelt zijdezacht aan

Ik vind de verbeteringen heel fijn: bij Pampers staat kwaliteit en absorptievermogen voorop. En dat is voor ons in deze fase extra fijn. Nu hopen we dat ze snel weer droog is ‘s nachts maar tot die tijd zijn we blij met de hulp van Pampers.

Klik: Bekijk het filmpje maar, ik vertel je alles!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Linma zei

  Jaaaaaa! Wat een uitkomst! We hebben toevallig dit weekend ook al een krukje en brilverkleiner gekocht, dus deze broekjes erbij zouden fantastisch zijn voor de training.

 • ik doe graag mee! Ben bezig met de zindelijkheidstraining van m’n dochter… altijd welkom dan!

 • Caroline Kersten zei

  Die verbeterpunten klinken inderdaad goed en wenselijk! Top!
  Hoop dan ook dat ik een pakketje mag winnen, zodat we ze kunnen proberen. Normaal koop ik namelijk een ander merk luierbroekje. Erg benieuwd!!

 • Carolyn zei

  Ik zou ze graag willen winnen. Ideaal voor onze dochter en daarmee ook voor ons.

 • Sandra Grovenstein zei

  Deze broekjes zouden perfect passen binnen onze poging om dochter Lotte zindelijk te krijgen. Deze dame

 • Sandra zei

  Handig om vast in huis te hebben als de jongste er klaar voor is om zindelijk er worden. Tot die tij gewoon opslaan op zolder. Nog nooit iets anders gebruikt als Pampers dus super dat deze winactie van Pampers is.

 • Marjolein Mulder zei

  Hier hetzelfde……nr 3 sinds paar weken zindelijk, overdag, ‘s nachts nog niet dus zo’n pak pampers komt hier zeker tot pas 🙂

 • Manon van Leijenhorst zei

  Ooo fijn. Dametje is nu net helemaal zindelijk, maar soms heb je van die periodes inderdaad. Dus handig om ze in huis te hebben.

 • Silvia Middag zei

  Oh wat zou ik dat graag winnen voor mijn oudste zoon. Inmiddels bijna 5 en nog niet altijd droog snachts. Het begint voor hem steeds lastiger te worden waar ik als moeder erg verdrietig van wordt. Hij is er zo mee bezig waardoor hij minder goed slaapt en vaak wakker wordt. Ik hoop voor hem dat het snel goed gaat snachts maar ik ga er niet meer druk op leggen. Misschien dat het idee hebben van een veilige “onderbroek” hem een stap kan laten doen in de goede richting.

 • Anna zei

  Ik heb het filmpje gekeken en het komt in mijn omgeving inderdaad vaker voor dat er kinderen zijn die al zindelijk zijn, maar toch snachts ongelukjes krijgen.. Ik doe graag mee voor een pamper baby dry pants pakket ☺️
  Facebook: An Na

 • Camila zei

  ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicolas , we zijn pas bezig, soms gaat het dr goede kant op en soms weer niet, we duimen!!

  groetjes van uit veenendaal

  nicolas & mama

 • Brenda zei

  Wat super. Ik doe graag mee want we willen ons dochtertje ook heel graag zindelijk krijgen. We zijn er al een tijdje mee bezig daarom zijn deze broekjes daar wel heel erg handig voor.

 • Pleun zei

  Ja je verhaal is heel herkenbaar! Mijn dochter van net 3 is overdag goed zindelijk maar ‘s nachts gaat het heel wisselend. Nu we er net een kleintje bij hebben is het voor ons een noodzaak ieder mogelijk uurtje slaap te pakken wat kunnen krijgen
  Dus het bed verschonen ‘ s nachts is niet zo fijn…
  Ik ben niet bekend met deze luierbroekjes, ze krijgt nu gewoon een luier om (maar wilt ze zelf liever niet), dus zou ze heel graag proberen!

 • Melissa Polfliet-de Jonge zei

  En in plaats van panty bedoel ik dus pants hihi

 • Melissa Polfliet-de Jonge zei

  Haha geweldige opening van het filmpje. Muts stond je goed . Ons mannetje is nog niet zindelijk maar we zijn er wel al mee begonnen met hem te introduceren met het potje. Tot nu toe al een paar keer met succes. Vanmiddag helaas een plasje op de grond hihi maar we gaan de goede kant op. Toch zou ik deze baby dry panty wel graag eens willen testen. Zeker omdat ons mannetje echt niet meer wilt liggen met het verschonen en deze dus staand veel makkelijker aan gaan. Het lijkt mij ideaal en geweldig als overstap en op maar de zindelijkheid hihi.

 • Dieuwke van den Hoek zei

  Ik zou ze graag willen proberen voor mijn zoontje. We willen gaan starten met zindelijkheidstraining. Daar komen deze broekjes natuurlijk goed van pas! Wij gaan ze alleen wel voor overdag gebruiken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 6 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 2 weken geleden
 • 4 minuten lezen