Waar ben je naar opzoek?

Op ontdekking: een resort waar kinderen écht welkom zijn!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Op ontdekking: een resort waar kinderen écht welkom zijn!

Morgen vliegen wij naar Portugal. Naar het 5-sterren resort Martinhal Beach Resort & Hotel. Ik heb er al vele verhalen over gehoord, een aantal bloggers zijn mij al voorgegaan en wat ben ik benieuwd! Ik kan niet wachten om neer te strijken in dit heerlijke resort. Het schijnt een geweldige plek te zijn om een vakantie door te brengen. En wat nog leuker is? Kinderen zijn hier écht welkom, er is van alles voor ze te doen en daardoor kunnen papa en mama ook ontspannen. Ze spelen in op gezinnen met kinderen en bieden jou een ware familievakantie. Ik ga het met eigen ogen zien…

Vier de herfst in Martinhal Beach Resort & Hotel

Dit keer gaan we zonder kids, echt even heerlijk met mijn man drie dagen weg. Even bijtanken en om goed te kunnen bekijken hoe kindvriendelijk het hier is zodat we hier naar terug kunnen keren mét kinderen.

Op en top genieten

Martinhal Beach Resort & Hotel is gelegen nabij het historische kuststadje Sagres in het nog ongerepte Westelijke deel van de Algarve in Portugal. Vanuit het resort heb je een adembenemend uitzicht over het Martinhal strand, de oceaan en het Costa Vicentina Natuurpark. Het resort beschikt over 5 sterren en heeft een hotel met 38 luxueuze kamers die alleen zeezicht bieden. Naast de hotelkamers zijn er ook prachtige ruime vakantiewoningen.

Het resort is van alle gemakken voorzien: schoonmaakservice, wasmachine, droger, vaatwasser, air conditioning en vloerverwarming, satelliet tv, gratis wifi, iPod docking station, zwembad, fitnessruimte, spa met jacuzzi, stoombad en sauna en sportieve accommodaties. De essentie van het resort is er één van ingetogen luxe en oprechte gastvrijheid.

Een familievakantie

Ze bieden veel vertier aan voor kinderen. Er zijn maar liefst vijf verschillende kids clubs, speelruimtes, eetgelegenheden voor gezinnen en een heerlijk strand en zwembad. Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als er genoeg vertier is voor kinderen. Dan heb je als ouder ook een fijne vakantie! Je kunt ook een babysitter boeken tijdens je vakantie zodat je ’s avonds ook eens kunt genieten zonder kinderen. Samen met je partner.

En overdag kun je ook veel activiteiten ondernemen; ga eens lekker naar de spa, doe mee met yoga of neem een surfles.

Ik ga live verslag doen op Instagram. Volg je mij daar?

Kindvriendelijk Martinhal Beach Resort & Hotel

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Tikva zei

  Sorry maar is het niet een beetje raar om zonder kinderen weg te gaan om te ontdekken hoe kindvriendelijk iets is? Ik heb zelf juist vaak dat de dingen waarvan ik denk dat mijn dochter het geweldig gaat vinden mwah mwah zijn en dat ze juist iets anders heel erg leuk is. Zoals dat mieren met blaadjes geweldig zijn en urenlang bekeken moeten worden en een aap bijna geen blik waardig wordt gekeurd.

  • Linda zei

   Daar heb je enigszins gelijk in maar deze persreis was voor 2 personen en als ik de hele familie mee wilde nemen dan werd dat voor mij weer een kostenplaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

 • 5 dagen geleden
 • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

 • 1 week geleden
 • 3 minuten lezen