Waar ben je naar opzoek?

Onze topper Doutzen borstvoedend in de VOGUE

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Onze topper Doutzen borstvoedend in de VOGUE

Watch out… Blote borsten alarm! En dit keer van onze eigen Doutzen Kroes. Na haar bevalling was ze weer snel in vorm, ze moet ook. En keihard werken en er daarnaast ook nog zijn voor haar kids en tussen New York en Nederland heen en weer pendelen.

Deze topmama staat er weer goed op in de nieuwste VOGUE. En wat het allermooiste is? Ik vind het zo ‘puur natuur’. Ook al is alles natuurlijk super geposeerd. Ze kiest ervoor om borstvoeding te geven en ik vind het van VOGUE ook geweldig dat ze deze foto plaatsen. Ik vind het een prachtig plaatje geworden.

Uit het artikel van de Huffingtonpost kan ik opmerken dat ze daar verbaasd zijn over het beleid in Nederland als het gaat om het geven van borstvoeding: er zijn kolfruimtes, moeders mogen kolven op het werk én onder werktijd. Hoera voor Nederland dat we hiermee voorlopen!

Wat vind jij van deze foto?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen