Waar ben je naar opzoek?

Onze topper Doutzen borstvoedend in de VOGUE

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Onze topper Doutzen borstvoedend in de VOGUE

Watch out… Blote borsten alarm! En dit keer van onze eigen Doutzen Kroes. Na haar bevalling was ze weer snel in vorm, ze moet ook. En keihard werken en er daarnaast ook nog zijn voor haar kids en tussen New York en Nederland heen en weer pendelen.

Deze topmama staat er weer goed op in de nieuwste VOGUE. En wat het allermooiste is? Ik vind het zo ‘puur natuur’. Ook al is alles natuurlijk super geposeerd. Ze kiest ervoor om borstvoeding te geven en ik vind het van VOGUE ook geweldig dat ze deze foto plaatsen. Ik vind het een prachtig plaatje geworden.

Uit het artikel van de Huffingtonpost kan ik opmerken dat ze daar verbaasd zijn over het beleid in Nederland als het gaat om het geven van borstvoeding: er zijn kolfruimtes, moeders mogen kolven op het werk én onder werktijd. Hoera voor Nederland dat we hiermee voorlopen!

Wat vind jij van deze foto?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen