Waar ben je naar opzoek?

Een ontbijtje voor mijn Piraat en Prinsessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een ontbijtje voor mijn Piraat en Prinsessen

Ze houden hier thuis wel van een ‘bijzonder ontbijtje’. Daaronder valt alles wat anders is dan brood. Ze ontbijten ook graag met oma pap (griesmeel pap), crackers en (Griekse) yoghurt met muesli gaat er ook wel in. Van mymuesli kreeg ik muesli opgestuurd om te testen. En ik kan je vertellen: dat viel wel in de smaak…

Alle kinderen aan het ontbijt

Ik kan je vertellen: met de kinder-muesli van mymuesli krijg je je kinderen gegarandeerd aan het ontbijt. Die van mij wel in ieder geval. Ze zijn er dol op! En ik wist zelf ook niet dat het zo lekker was (ja, mama eet er ook van mee).

Deze muesli voor kinderen is speciaal samengesteld naar de behoeften van kinderen vanaf 4 jaar.

We hebben de Piraten-Muesli: met dit ontbijt kan elke piraat op het schip paraat staan om de grote oceaan over te varen met alle gevaren. En de Prinsessen-Muesli is speciaal voor prinsessen die overaal op voorbereid moeten zijn. Je weet maar nooit wanneer de prins op het witte paard passeert.

mymuesli kids

Waarom mymuesli en geen ‘gewone muesli’?

Nou daar kan ik kort over zijn. Deze muesli bevat 100% biologische ingrediënten. En daar houd ik van. Ze vermijden tevens het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen zoals kleur-, smaak-, en conserveringsstoffen.

Ingredienten Mymuesli

Alle soorten en smaken

Ze hebben echt ontzettend lekkere soorten en smaken en ook muesli2GO. Handig voor als je weinig tijd hebt maar toch gezond wil ontbijten. Tevens kun je je eigen muesli samenstellen. Echt geweldig leuk! Ik heb ook al eens een koker cadeau gegeven.

De muesli hebben we opgestuurd gekregen van mymuesli.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen