Waar ben je naar opzoek?

Een ontbijtje voor mijn Piraat en Prinsessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een ontbijtje voor mijn Piraat en Prinsessen

Ze houden hier thuis wel van een ‘bijzonder ontbijtje’. Daaronder valt alles wat anders is dan brood. Ze ontbijten ook graag met oma pap (griesmeel pap), crackers en (Griekse) yoghurt met muesli gaat er ook wel in. Van mymuesli kreeg ik muesli opgestuurd om te testen. En ik kan je vertellen: dat viel wel in de smaak…

Alle kinderen aan het ontbijt

Ik kan je vertellen: met de kinder-muesli van mymuesli krijg je je kinderen gegarandeerd aan het ontbijt. Die van mij wel in ieder geval. Ze zijn er dol op! En ik wist zelf ook niet dat het zo lekker was (ja, mama eet er ook van mee).

Deze muesli voor kinderen is speciaal samengesteld naar de behoeften van kinderen vanaf 4 jaar.

We hebben de Piraten-Muesli: met dit ontbijt kan elke piraat op het schip paraat staan om de grote oceaan over te varen met alle gevaren. En de Prinsessen-Muesli is speciaal voor prinsessen die overaal op voorbereid moeten zijn. Je weet maar nooit wanneer de prins op het witte paard passeert.

mymuesli kids

Waarom mymuesli en geen ‘gewone muesli’?

Nou daar kan ik kort over zijn. Deze muesli bevat 100% biologische ingrediënten. En daar houd ik van. Ze vermijden tevens het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen zoals kleur-, smaak-, en conserveringsstoffen.

Ingredienten Mymuesli

Alle soorten en smaken

Ze hebben echt ontzettend lekkere soorten en smaken en ook muesli2GO. Handig voor als je weinig tijd hebt maar toch gezond wil ontbijten. Tevens kun je je eigen muesli samenstellen. Echt geweldig leuk! Ik heb ook al eens een koker cadeau gegeven.

De muesli hebben we opgestuurd gekregen van mymuesli.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen