Waar ben je naar opzoek?

Onbeschofte pubers, pak ze aan!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Onbeschofte pubers, pak ze aan!

Ik heb nog geen ervaring met pubers, ik heb andere opvoedproblemen ;). Maar ik weet nog wel dat toen ik nog thuis woonde het ten strengste verboden was om met mijn mobiel aan tafel te zitten. Dat ene belangrijke smsje of belletje moest maar wachten tot na het eten. Ik heb er nog steeds een hekel aan als er gebeld wordt onder het eten (tussen 17:00 en 18:30 uur is het bij de meeste mensen gewoon etenstijd…). Je bent afgeleid en wil weten wie er belt. Uitzettend is een optie! De regel die vroeger bij mij thuis was geldt bij ons dus ook.

Zo pak je onbeschofte pubers aan

Deze vader is er helemaal klaar mee. Zijn zoons zitten met een lang gezicht aan tafel en gaan brutaal met hun mobiel aan de slag. Hij is er klaar mee. Blijkbaar heeft hij al vele gesprekken gevoerd maar gaat er toch iets verkeerd. Hij wordt nu niet meer boos maar pakt het op een manier aan die wél werkt…

Hoe zou jij het aanpakken?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen