Waar ben je naar opzoek?

Not my husbands business

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Not my husbands business

Ik ben gek op tassen en heb heel wat juweeltjes in mijn tas staan. De afgelopen vijf jaar heb ik vooral veel gebruik gemaakt van mijn luiertas. Maar nu de jongste twee jaar is heb ik deze niet meer nodig en kunnen mijn prachtige tassen de kast uit. Momenteel ben ik groot fan van Michael Kors. Zowel schoenen, horloges als tassen. Ik was daarom ook blij verrast toen ik een prachtige tas kreeg van Duifhuizen.

Blogger en mama

Voor mijn werk als blogger ben ik regelmatig onderweg en dan is het fijn dat ik een tas heb waar mijn laptop in ieder geval in past. Die tas heb ik nu gevonden want mijn laptop kan er met gemak in. Maar daarnaast wil ik een tas hebben die ik dagelijks kan gebruiken. Ook al sleep ik nu geen flesjes en schone kleding meer mee, luiers en luierdoekjes gaan sowieso nog in mijn tas.

Hieronder zie je wat er vooral in mijnt tas zit 😉

 • Mijn laptop voor als ik buiten de deur een afspraak heb
 • Luiers en luierdoekjes (ook de oudsten maken nog graag gebruik van de luierdoekjes bij plakkerige handen)
 • Een verdwaalde tekening, GoGo (is weer helemaal in nu) en sokken van de jongste
 • Een haarborstel
 • Een zonnebril want daar kan ik niet zonder
 • Maandverband (je weet maar nooit…)
 • Propvolle portemonnee (moet ik nodig opruimen)
 • Een toilettasje met deo en mijn lenzen spullen (echt onmisbaar)

Wat zit er in mijn tas?

Teveel troep

Mijn man vindt dat ik teveel troep meesleep in mijn tas. Ik vind het nog wel meevallen. Het gaat hem eigenlijk ook niet aan wat er in mijn tas zit want hij hoeft er niet mee te lopen. Hij is ook wel erg blij als ik luiers en luierdoekjes bij de hand heb indien nodig. Een handtas bevat pas teveel troep als je hem niet meer kunt dragen. En dat valt nog wel mee haha! Ik vind dit een super fijne tas. Groot, voldoende ruimte en ik ben gek op de kleur donkerblauw.

Michael Kors handtas en horloge

Michael gaat overal mee naartoe

Mijn Michael gaat overal mee naartoe. Ook als we pakketjes weg moeten brengen voor mijn webshop. Deze tas gebruik ik voor dagelijks gebruik. Een nieuw juweeltje voor deze tassen-freak-mama-en-blogger. Een Michael Kors tas staat ook heel hip bij een kinderwagen!

Michael Kors handtas

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Ik ben het zat om de huiself van het gezin te zijn

 • 1 dag geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over baby’s en opvoeden

Beste Kruidvat luiers van 2020

 • 2 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

5 jaar na de stilgeboorte van Lina

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen