Waar ben je naar opzoek?

Noor is zwanger van haar schoonvader

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Noor is zwanger van haar schoonvader

onvruchtbaar

Als je geen kinderen kunt krijgen dan ben je tot veel in staat om ze wel te krijgen. Er zijn in Nederland vele mogelijkheden. Maar ook dat is niet voor iedereen weggelegd. Als je als man onvruchtbaar bent dan kom je uit bij spermadonatie. Voor veel stellen is dat wel een dingetje.

Onvruchtbaar

Noor en Ron zijn al jaren samen als ze horen dat Ron onvruchtbaar is. Hun laatste optie is het zoeken van een anonieme spermadonor. Voor Ron was dat eigenlijk geen optie. Hij wilde dat niet en voor hem was het klaar. Bij Noor bleef het knagen, ze wilde zo graag een gezin stichten. Ze dacht er zelfs over na om bij Ron weg te gaan, terwijl ze super veel van hem hield. Alleen om die kinderwens in vervulling te brengen.

Een bijzondere donatie

Toen de ouders van Ron terugkwamen na een weekje vakantie gingen Noor en Ron bij hun op visite. Daar kregen ze te horen dat ‘ons pap en mam’ een goed gesprek hadden gehad en dat ‘ons pap’ spermadonor wilde worden voor hun kindje. Dat werd natuurlijk lachwekkend ontvangen en er verstreken weer anderhalf jaar. Totdat Noor dit onderwerp én de spermadonor weer ter sprake bracht. Het was hun enige en laatste optie. Ze trok Ron over de streep en van ‘ons pap’ kregen ze wel een hele bijzondere donatie! Aldus Ron.

Ron vindt het vooral heel fijn dat hij zichzelf straks kan herkennen in zijn kindje.

Zesde kleinkind

Inmiddels is Noor hoogzwanger en waarschijnlijk al uitgerekend. De vader en moeder van Ron worden voor de zesde keer opa en oma en Noor en Ron zien hun wens eindelijk in vervulling gaan. Dankzij de donatie van hun (schoon)vader.

Het bijzonder verhaal van Noor en Ron kun je in dit filmpje bekijken.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 3 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen