Waar ben je naar opzoek?

Nikkie Plessen bevallen van haar tweede

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nikkie Plessen bevallen van haar tweede

Aan de reacties op de Instagram foto van Nikkie Plessen is wel te zien dat veel niet eens hebben gemerkt dat ze zwanger was. Nikkie Plessen is inmiddels bevallen. De foto van haar kersverse zoon en de ontmoeting met haar dochter plaatste ze vandaag op Instagram.

Van harte gefeliciteerd Nikkie. Veel geluk met je mooie familie! Wat een prachtige foto trouwens… <3

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 7 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 9 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen