Waar ben je naar opzoek?

Nikkie Plessen bevallen van haar tweede

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nikkie Plessen bevallen van haar tweede

Aan de reacties op de Instagram foto van Nikkie Plessen is wel te zien dat veel niet eens hebben gemerkt dat ze zwanger was. Nikkie Plessen is inmiddels bevallen. De foto van haar kersverse zoon en de ontmoeting met haar dochter plaatste ze vandaag op Instagram.

Van harte gefeliciteerd Nikkie. Veel geluk met je mooie familie! Wat een prachtige foto trouwens… <3

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel voeding mag je baby? Check dit voedingsschema!

  • 2 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Pasen

Wat is Pasen en wat vieren we op deze dag?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen