Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe trend; bevallen in de natuur

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuwe trend; bevallen in de natuur

Er zijn al veel reality televisie programma’s. Anno 2014 vinden wij niet snel iets ‘vreemd’ en kijken wij graag mee met de reality sterren. Net toen ik dacht dat het niet vreemder kon zag ik een blog voorbij komen waarbij er werd aangekondigd dat er een nieuwe Amerikaanse serie genaamd ‘Born in the Wild’ gaat komen. Wordt dat de nieuwste trend? Bevallen in de natuur?!

Bevallen in de natuur

Je raadt vast al waar deze serie over gaat: vrouwen die gaan bevallen in de natuur. Amerikaans productiehuis Lifetime zegt: “Born in the Wild zal de reis van jonge, aanstaande ouders documenteren die ervoor gekozen hebben in de natuur te willen bevallen”. De geboorte zal plaatsvinden zonder medische hulp van artsen, wel staat er een team klaar mocht er iets verkeerd gaan.

De reality show is geïnspireerd door een moeder die beviel van haar kind in de natuur. In de nabijheid van haar kinderen die om haar heen dartelen. Dit filmpje is op YouTube te bekijken. Het ziet er erg rustgevend en puur uit maar of ik dat zou willen… Tot drie keer aan toe had ik veel complicaties tijdens de bevallen dus ik zou het risico niet lopen.

Zou jij in de natuur willen bevallen?

Bron: News.com.au

Bevallen in de natuur
Deze vrouw beviel middenin de natuur. Rustgevend en relaxed?
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

  • 23 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Ouders hebben stress om kleien met kinderen

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen
Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen