Waar ben je naar opzoek?

Oude rages van vroeger komen nu weer helemaal terug. Ken je die rage nog van vroeger; met een touwtje allemaal figuren maken met je handen? Ik was er uren mee zoet! En het leuke is; onze kinderen doen nu ook weer mee aan die rage. Met ZTRINGZ regenboog vingertouw de leukste touwfiguren maken is weer helemaal in!

Oude rages komen terug: touwfiguren maken

Er zijn al heel wat oude rages teruggekeerd: de Furby uit de jaren 90 was hot in 2013, punniken kwam terug als loonbandjes maken en ook de Tamagotchi heeft de revu al gepasseerd aldus RTLNieuws. Nu is het maken van touwfiguren weer helemaal in.

Touwfiguren maken met ZTRINGZ

Touwfiguren maken is de rage deze zomer. ZTRINGZ is het originele regenboog touw om de leukste figuurtjes mee te maken. En het leuke is dat je nu online kunt leren hoe je deze figuurtjes kan maken. Met ZTRINGZ kun je meer dan 45 figuren maken. Ken jij ze nog? De Eiffeltoren, kop en schotel, een ladder en de parachute. Zelfs opa en oma gaan aan de slag met ZTRINGZ omdat zij dit ook nog van vroeger kennen! Super leuk natuurlijk als opa en oma iets van vroeger door kunnen geven aan hun kleinkinderen.

Het leuke aan ZTRINGZ is dat kinderen dit samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen en je het makkelijk mee (naar school) kunt nemen. Ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld! En het touwfiguren maken kost weinig; voor 4,50 euro heb je een gekleurd regenboog touw in huis voor urenlang speelplezier.

Met het trouwfiguren maken ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en doorzettingsvermogen om toch dat ene figuur te leren maken. Je kan makkelijk zelf een touwtje maken van ongeveer één meter wol maar ik vind de touwtjes van ZTRINGZ voor kinderen wat fijner omdat deze lekker stevig zijn en niet snel in de knoop gaan.

ZTRINGZ rouwfiguurtjes maken

Juf Jannie helpt

Wil je touwfiguren figuren leren maken met ZTRINGZ? Juf Jannie helpt je op weg met een super leuke app en YouTube video’s. Of je koopt het leuke boek ‘Touwspelletjes‘.

Deze blog bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 23 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 24 uur geleden
  • 2 minuten lezen