Waar ben je naar opzoek?

Nieuw seizoen = weer leuke, vrolijke en frisse kleding van Chaos and Order

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuw seizoen = weer leuke, vrolijke en frisse kleding van Chaos and Order

Vorig jaar rond deze tijd poste ik een bijna dezelfde blog over de kleding van Chaos and Order. Super leuk om te zien hoe de kids in een jaar tijd gegroeid zijn! En met het jaar worden de kids niet alleen groter, de kleding van Chaos and Order blijft ook nog steeds erg leuk. Ze hebben nu weer een nieuwe collectie met vrolijke en frisse kleuren. Ik ben en blijf fan!

We hebben weer drie nieuwe setjes kleding opgestuurd gekregen van Chaos and Order. In mijn fotoblog van een paar weken geleden én op Instagram heb je de kleding waarschijnlijk al gespot.

De nieuwe collectie van Chaos and Order straalt echt weer Wearable Happiness uit! En ik blijf erbij dat deze kleding heel fijn zit. Als ik mijn zoon zijn gang zou laten gaan dan zou hij de broeken zelfs gebruiken als pyjama.

nieuwe collectie chaos and order

Chaos and Order staat bekend om de hippe, stoere en kleurrijke looks en elke collectie maken ze dat weer waar. De collectie is stoer en hip voor zowel jongens als meisjes. En het leuke is dat ze bij elk kledingstuk al een combinatie hebben samengesteld zodat je zelf niet uren hoeft te zoeken naar de leukste outfits.

Chaos and Order is onderscheidend en heeft altijd een goede pasvorm! En er wordt zelfs aan mama gedacht want er is ook een Miss Chaos collectie met super leuke en zomerse jurken.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen