Waar ben je naar opzoek?

Ik heb een nieuw liefje…

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Ik heb een nieuw liefje…

Ik heb een nieuwe liefde. Ja… dat durf ik wel hardop te zeggen. Het begon allemaal met een mailtje. En dat mailtje kwam als geroepen. Hij is groot, stevig en blauw. Nee het is geen nieuwe man, wees gerust, het is een… zitzak! 🙂 We zijn volop bezig met ons nieuwe huis. Het is zo leuk om daarmee bezig te zijn maar ook heel intensief. Het kost heel veel tijd en energie, wat we er natuurlijk graag voor over hebben, maar af en toe ben ik wel op. Naast het bouwen van het huis hebben we een gezin draaiende te houden, werk en een sociaal leven. Ik hou ervan om een levendig leven te hebben maar af en toe is het heel fijn om even niks te doen… en daarvoor gebruik ik onze nieuwe zitzak maar al te graag.

Wat een cadeautje!

Toen ik een mailtje kreeg van ikwilzitzakken.nl werd ik heel blij. Of ik een zitzak uit wilde zoeken om uit te proberen. Dit kwam natuurlijk als geroepen!
Stiekem ben ik al een beetje bezig met de inrichting van ons huis en ik had al vaker zitten neuzen in deze webshop op zoek naar een heerlijke zitzak. Het daadwerkelijk kopen van de zitzak had ik nog even in de wachtrij geparkeerd maar toen ik er eentje uit mocht zoeken liet ik er geen gras over groeien.

Zitzakken zijn multifunctioneel

Zitzakken zijn helemaal hip en staan ontzettend leuk in je interieur. En niet onbelangrijk is dat ze heerlijk zitten. Ze zijn multifunctioneel! Hier thuis wordt er echt ruzie om gemaakt wie er op de zitzak mag. Het is een wedstrijdje wie er als eerste op ligt en ze slaan elkaar nog net niet de hersens in. Ik vrees dat we in ons nieuwe huis nog zo’n heerlijke zitzak nodig hebben. Niet heel vervelend hoor 🙂 Het wordt dan weer dezelfde maar dan in een andere kleur. En misschien breid ik hem wel uit met de nekrol en de voetenzak voor extra comfort.

Voor ieder wat wils

De keuze is enorm bij ikwilzitzakken.nl maar ik had al een favoriet dus de keuze was voor mij niet moeilijk. Er is voor ieder wat wils in de webshop. Ikwilzitzakken.nl is dé online zitzakken shop om je zitzak te kopen. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod met design zitzakken- en poefs. Tevens van hoogwaardige kwaliteit tegen hele scherpe prijzen. En daar houden wij Nederlanders van toch? Je hebt de keus uit veel modellen met verschillende vullingen.

Mijn nieuwe liefde…

Ik heb gekozen voor de vetsak® FS1000 NEO blauw. Dit was meteen de zitzak die ik op het oog had. Ik heb getwijfeld tussen de FS600 (het kleine broertje) maar gezien de ruimte die wij straks in ons nieuwe huis hebben, heb ik gekozen voor de grote variant.

Dit wordt de indeling van de woonkamer. De kleur van de meubels zal anders worden (hier hebben we nog niet naar gekeken) en de vloer wordt donkerder maar zo krijg je een beetje een idee van hoe het uiteindelijk eruit gaat zien!

Deze zitzak is niet zomaar een zitzak. Hij heeft een prachtig design en is super comfortabel. Hij kost wat maar de investering is de moeite waard. Dit merk komt uit Zuid-Afrika. Het is een erg sterke zitzak met een hele goede vulling. Er zit maar liefst 1000 liter vulling in dus je kunt je indenken hoe fijn dat zit en je hebt geen volumeverlies.

En je hoeft niet bang te zijn dat hij vies wordt want je haalt heel makkelijk de hoes eraf en je wast hem in de wasmachine.

De vetsak en ik zijn allerbeste maatjes momenteel. Mijn nieuwe liefde en ik zijn onafscheidelijk. Soms moeten de kids van mij echt even op de bank zitten want dan wil mama even bijkomen en relaxen met mijn nieuwe liefde 😉

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 5 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen