Waar ben je naar opzoek?

We hebben een nieuw huisdier: een Hatchimal! (+ winactie)

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
We hebben een nieuw huisdier: een Hatchimal! (+ winactie)

Vorig jaar Sinterklaas stond hij al hoog op het verlanglijstje van mijn dochter: ze droomde over een eigen Hatchimal. Mama zocht stad en land af maar die schattige beestjes waren OVERAL uitverkocht. Echt OVERAL. Mama vertelde dochterlief dat Sinterklaas helaas geen Hatchimal meer kon vinden. Maar het dromen over de Hatchimal stopte daar niet. Haar verjaardag kwam maar de Hatchimal was nog steeds uitverkocht. Langzaam maar zeker verdween de Hatchimal uit haar gedachten…

Dat verrekte beest…

Tot een paar weken geleden. Het beestje indoctrineert haar via YouTube (kan YouTube gedachten lezen ofzo?!) en ook op televisie is hij iets te vaak aanwezig. Je raadt het al: haar verlangen naar een Hatchimal werd weer aangewakkerd.

En ik geef haar geen ongelijk. Vroeger heb ik mijn moeder ook de oren van haar hoofd gezeurd omdat ik een… FURBY wilde. Die Furby heeft geen lang leven gehad. Mijn ouders werden gek van dat ding, vooral omdat hij middenin de nacht zijn eigen leven ging leiden.

Mysterieus pakketje

Vorige week kwam er een pakketje binnen. Ik maakte hem nietsvermoedend open en wat zat daarin; EEN HATCHIMAL. Dit zou dochterlief fantastisch gaan vinden. We hadden het druk de afgelopen weken dus ik stopte de doos ver weg onder mijn bureau. Nu we het weer wat rustiger hebben werd het tijd om Florien te verassen (oh wat heeft mama toch een leuk beroep). Ze wist niet wat er in dé doos zat en alles hebben we vastgelegd op video. Zo leuk om te doen!

We hebben een missie: een Hatchimal uitbroeden

Tja… nu zijn we een gezinslid rijker. En we hadden een missie: er moest een ei uitgebroed worden. De Hatchimal heet Floor en wordt voor het slapengaan toegedekt. Het beestje gaat vanaf nu natuurlijk overal mee naar toe. Dochterlief vindt hem natuurlijk geweldig. Groot voordeel; er zit een uitknop op . Eerlijk is eerlijk; het is een leuk beest. Super leuk voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag.

Je hebt de Hatchimals al in verschillende edities:

In het kort: wat zijn Hatchimals?

Hatchimals zijn magische wezens die leven in eieren. Wie is daar? Het is een verrassing! Elk ei bevat één van de twee interactieve Hatchimals. Geef ze liefde en zorg goed voor de jouwe binnen het ei. Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes weet je hoe het zich voelt!

Als je er genoeg mee hebt gespeeld, zul je regenboog oogjes zien – dit betekent dat het tijd is om uit te komen! Hatchimals kunnen zichzelf niet uitbroeden. Jouw aanraking moedigt ze aan om hun weg uit het ei te pikken! Het is een unieke ervaring! Nu mag je jouw harige Hatchimal opvoeden door 3 levensfasen, van baby naar peuter, naar kind.

Jouw Hatchimal zegt ”Hatchy Birthday” elke keer als het een nieuwe fasen in gaat! Leer jouw Hatchimal hoe het moet lopen, dansen, spelletjes spelen en nog veel meer! Het zal je zelfs napraten in zijn eigen stem!

We geven een HATCHIMAL weg

In deze video laat Florien zien wat er in haar pakketje ziet en hoe je de Hatchimal moet uitbroeden en verzorgen. We hebben tevens super leuk nieuws: we geven één Hatchimal (de hoofdprijs) weg én een setje CollEGGtibles (troostprijs). Wil jij één van deze geweldige prijzen winnen? Doe dan het volgende (het is belangrijk om alle stappen te volgen):

 

  1. Ga naar ons YouTube kanaal: Love2BeMama TV
  2. Abonneer je op het Love2BeMama TV YouTube kanaal
  3. Geef het filmpje van Florien een duimpje
  4. Laat een reactie achter onder de Hatchimal video van Florien

Alleen bij het uitvoeren van bovenstaande stappen maak je kans. Anders helaas niet! Deze winactie loopt af op 30 september 2017 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

De Hatchimal hebben we gekregen en in deze blog zitten gesponsorde links verwerkt.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen