Waar ben je naar opzoek?

Niet elk kind slaapt in een gespreid bedje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Niet elk kind slaapt in een gespreid bedje

We staan er niet elke dag bij stil maar er zijn heel veel kinderen die het slechter hebben dan je eigen kinderen. Niet elk kind komt in een gespreid bedje terecht. LINDA. kwam met een blog over de slaapkamers van kinderen overal ter wereld. Een veilige omgeving is niet voor ieder kind vanzelfsprekend…

Het is niet te vergelijken met hoe mijn eigen kinderen erbij liggen. Als een prinsje en prinsesjes vergeleken bij de leefomstandigheden van deze kinderen. Dit is de harde realiteit!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen