Waar ben je naar opzoek?

Nicolette van Dam pakt uit met kraamfeest

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette van Dam pakt uit met kraamfeest

Ik kan je vertellen dat een kraamfeest het beste idee ooit is! Toen onze eerste werd geboren kwam iedereen op kraambezoek. Dat waren heel veel kraambezoekjes en heel veel lange avonden. Ik was helemaal af! Mijn man werkt onregelmatig dus bij de tweede en de derde hebben wij besloten om na 6 weken een kraamfeest te geven. De directe vrienden en familie komen toch wel eerder kijken… Een kraamfeest kan ik iedereen aanraden. Nicolette van Dam had hetzelfde idee en pakte uit met het kraamfeest voor Kiki-Kate. Van roze wolk naar roze kraamfeest!

Een roze kraamfeest

Evenementenbureau Make My Event organiseerde tot in de puntjes het kraamfeest van Kiki-Kate. Overal was aan gedacht en het was vooral erg roze! Nicolette heeft een groot gelukje met haar familie die in de catering zit. Van Dam Catering kon daardoor ook niet ontbreken. Overal was aan gedacht: roze mayonaise, roze bedankjes, roze tafelkleden, roze, roze, roze! Ons kraamfeest was wel wat minder uitgebreid… Ook al is het misschien wat over de top, ik vind het er wel erg leuk uitzien!

Is een kraamfeest wat voor jou?

Kraamfeest

Kraamfeest

Kraamfeest

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen