Waar ben je naar opzoek?

Nicolette van Dam is bevallen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette van Dam is bevallen

Wat een drukte deze zomerse dagen met baby’s. Nicolette van Dam is ook bevallen. Eerder deze week beviel Doutzen Kroes al van een dochter.

Van harte gefeliciteerd Nicolette dn Bas met Kiki-Kate! Een zusje voor Lola-Lilly! Geniet ervan met elkaar.

Het meisje kwam vanmorgen om 08:37 ter wereld en weegt 3.640 gram. Nicolette schreef op Facebook: “Zo onbeschrijflijk gelukkig… Vanochtend is ons wondertje en kleine zusje geboren: Kiki-Kate. Alles is gelukkig goed gegaan.”

20140801-150006-54006608.jpg

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen