Waar ben je naar opzoek?

Nicolette van Dam compleet van slag

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette van Dam compleet van slag

Voor wie het gemist heeft; afgelopen week was er veel ophef over een retweet van Nicolette van Dam. Ze twitterde een foto van ‘cokesnuivende’ spelers van het Colombiaanse voetbalteam. Een foto die de hele wereld overging en Nicolette ‘grappig’ vond en retweette zonder kwade bedoelingen. Helaas werd deze retweet van Nicolette totaal verkeerd opgepakt. Haar tweet werd wereldnieuws en ging als een lopend vuurtje de wereld over.

Hoogzwangere Nicolette van Dam was gisteren bij RTL Boulevard om haar verhaal te doen. Ze zag er erg ontdaan uit. Ze heeft niet kunnen overzien dat dit zo uit de hand zou lopen. De wereld vindt het een beledigende World-Cup tweet (de Sydney Morning Herald) en veel landen eisten dat ze haar functie als ambassadrice bij UNICEF neerlegt. In RTL Boulevard vertelde Nicolette dat ze dit inmiddels gedaan heeft. Ze kon niet anders want ze kreeg ook doodsbedreigingen aan haar adres. Ze had deze keuze liever niet willen maken want ze draagt UNICEF een warm hart toe en ze deed haar werk met zoveel liefde.

Toen Nicolette de tweet plaatste was ze zich van geen kwaad bewust maar in no time was het wereldnieuws. Haar keuze om haar functie bij UNICEF neer te leggen vind ik dapper. Ik denk dat ze haar oprechte betrokkenheid gaan missen maar Nicolette wil UNICEF niet in een kwaad daglicht zetten. Zeker nu ze hoogzwanger is kan ze dit soort toestanden niet gebruiken.

Queridos Colombianos, there was no offense intended from my side. Please accept my honest and sincere apologies. #RespectColombia

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen