Waar ben je naar opzoek?

Nicolette Kluijver zwanger van een tweeling

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette Kluijver zwanger van een tweeling

Nog meer babynieuws vandaag: Nicolette Kluijver en haar man verwachten gezinsuitbreiding.

Nicolette Kluijver zwanger van een tweeling

En niet zomaar gezinsuitbreiding; ze is in verwachting van een tweeling! Nikkie Plessen maakte vandaag ook al bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje, Nicolette krijgt er meteen twee baby’s bij. Nicolette en haar man Joost zijn al mama en papa van Isabella Floortje.

Van harte gefeliciteerd Nicolette!

Nicolette Kluijver zwanger van tweeling

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Geldzaken

Budgettips huishouden: 8 geldbesparende tips!

  • 10 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Tieners & Pubers

De lichamelijke ontwikkeling van een puber

  • 12 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Tieners & Pubers

12 jaar kind en alle ontwikkelingsfases

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen