Waar ben je naar opzoek?

Nicolette Kluijver onthult geslacht van haar baby’s

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette Kluijver onthult geslacht van haar baby’s

Nicolette Kluijver maakte begin april bekend dat ze in verwachting is van een tweeling. En een paar weken geleden belande ze nog in het ziekenhuis met een bacteriële infectie. Het was een lastige start maar het gaat weer goed met haar en haar baby’s. Vandaag maakte ze in RTL Boulevard bekend wat het geslacht van haar baby’s is

Nicolette en haar man verwachten een meisje én een jongen. Ze vindt het té gek! En Isabelle krijgt een broertje én een zusje. Hoe leuk is dat? Nicolette voelt zich super. Ze ziet er ook super uit. Ga lekker genieten Nicolette!

ANP170614131-1Bron afbeelding: Boulevard/ANP

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een Nintendo Switch Lite een goede keuze is!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Relatie & Seks

Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen