Waar ben je naar opzoek?

Nicolette 10 dagen na bevalling live op televisie

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nicolette 10 dagen na bevalling live op televisie

Nicolette Kluijver is 10 dagen geleden (5 november) bevallen van haar tweeling Jesse en Ana-Sofia. De bevalling is volgens Nicolette “wonderbaarlijk goed” verlopen en binnen no-time was ze weer thuis met haar kinderen.

10 dagen na haar bevalling is ze live op TV bij Goor Draait Door. Ze maakt een spetterende entree! Goor is verbaasd dat ze alweer zo snel op de been is na het ‘werpen’ van haar tweeling. Nicolette zegt zelf dat ze zich voelt alsof er niks aan de hand is. Toch gaat ze wel wat voorzichtig zitten op de bank bij Goor…

10 dagen na mijn bevalling(en) was ik de deur nog niet eens uit geweest. Met het geven van borstvoeding niet handig en sowieso voelde ik mij echt een dweil met hechtingen. Nicolette ziet er ook uit alsof ze nooit zwanger is geweest! Daar zal menig vrouw jaloers op zijn.

Zou jij als verse moeder weer zo snel onder een groot publiek willen zijn?

Nicolette: “Onwijs bedankt voor alle lieve berichten!! Liefde in overvloed…..”

 

Bron afbeelding: Facebook Nicolette Kluijver

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen