Waar ben je naar opzoek?

Nederlandse moeders vallen over foto’s Nikkie Plessen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nederlandse moeders vallen over foto’s Nikkie Plessen

Vorige week plaatste ik een blog over Nicolette Kluijver; deze kersverse tweelingmama was 10 dagen na haar bevalling weer op televisie te bewonderen. Ik poste een bericht op Facebook maar gebruikte de verkeerde woorden. Mijn volgers vielen, terecht, over mij heen. Wat een verkeerde woordkeuze al wel niet teweeg kan brengen (ik adviseer ook om ALTIJD eerst de blog te lezen… en niet alleen af te gaan op de post op Facebook). Toch vond ik soms wel dat het wat genuanceerder kon… Ik heb mijn woordgebruik aangepast naar hoe ik het echt bedoelde en daarmee was het voor mij klaar. 

Fabulous mama Nikkie

Maar nu schertst mijn verbazing Dat Nikkie Plessen een foto op Instagram post waar Nederlandse moeders massaal over vallen. Het zou niet de echte wereld zijn en zo ziet niemand eruit na een paar dagen bevallen te zijn. Terwijl op mijn post juist hele andere reacties kwamen 😉

Maar dat maakt niet uit. Fantastic Mom Martine boog zich over de foto’s en vroeg zich af of het nou echt zo erg was om zo unreal-life foto te plaatsen. Als je de foto’s van Nikkie Plessen bekijkt dan zie je aan elke foto dat daar wel wat make-up en styling aan vooraf is gegaan. Geen enkele foto is ‘toevallig’ geschoten. We zien allemaal dat het in die zin ‘fake’ is. Ik ken geen enkele moeder die er na haar bevalling zo bij loopt. De een voelt zich fitter dan de ander natuurlijk.

Dit is de betreffende foto:

Nederlandse moeders vallen over Nikkie Plessen

En natuurlijk zal Nikkie geen foto plaatsen met haar wallen tot onderop haar knieën. Haar account gebruikt ze, gok ik, puur zakelijk en ze moet haar geld verdienen met haar modemerk. Daarom laat ze geen foto aan het toeval over. Alles wordt tot in de puntjes uitgedacht.

Eerlijk? Ik vind het wel mooie foto’s. Of het fake is of niet… en ze zal vast een hele goede babysitter, personal trainer, visagiste en styliste hebben. En een huishoudster die zich volledig kan richten op het huishoudelijk werk zodat Nikkie zich kan richten op baby, gezin en werk. En ze ziet er prachtig uit na haar bevalling! Trouwens ook tijdens haar zwangerschap wist ze zich super goed te kleden.

Nikkie Plessen

Blauwe wolk

Nikkie zit duidelijk op een blauwe wolk. Sinds haar bevalling zijn er in de foto’s blauwe items of een knuffelbeer terug te vinden!

Nikkie Plessen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen