Waar ben je naar opzoek?

Een nachtje logeren in Hilton Royal Parc Soestduinen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een nachtje logeren in Hilton Royal Parc Soestduinen

Als blogger kom je nog eens ergens. Dat is wel het allerleukste van mijn vak vind ik. Zo waren wij twee weken geleden een nachtje naar Soestduinen. Dat kwam perfect uit want de week daarvoor was erg hectisch: ons huis moest van top tot teen opgeruimd worden omdat de fotograaf kwam. Dat weekend ging ons huis in de verkoop!

Een nachtje bijkomen

Na een hectische week was het dus heerlijk om een nachtje weg te gaan. We waren uitgenodigd in het Hilton Royal Parc Soestduinen. We kregen een familiekamer. Twee kamers met een tussendeur. De kinderen vinden het geweldig om in een hotel te slapen. Ze kijken vooral uit naar het ontbijt in de ochtend!

https://www.instagram.com/p/BPfkofxjKwN/?taken-by=love2bemama_com

Prachtige omgeving

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, en op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en eigen balkons.

We konden heerlijk ontspannen in het zwembad. Het zwembad grenst aan een fitnesscentrum. Als je al wat oudere kinderen hebt kunnen deze gaan zwemmen en papa en mama kunnen zich ondertussen uitleven in het sportcentrum of genieten van een massage of behandeling in de Health Club. In de Health Club vind je ook een sauna, een Turks stoombad en een zonnebank.

Het hotel ligt op een prachtige plek. Er zijn wandel- en joggingpaden door de bossen en de duinen en je kunt er fietsen huren.

Heerlijk eten

‘s Avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant Royal Parc. Kortom: we hebben genoten van dit nachtje weg wat zeer welkom was. Het hotel is een aanrader voor gezinnen om heen te gaan: grote kamers, mooie omgeving en lekker ontspannen voor iedereen in het gezin.

https://www.instagram.com/p/BPgB5ZxjGKD/?taken-by=love2bemama_com

Van ons nachtje weg kun je ook een stukje zien in deze weekvlog.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen