Waar ben je naar opzoek?

Na een vermoeiende schooldag…

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Na een vermoeiende schooldag…

…willen mijn kinderen niet zoveel meer. Onderuitgezakt met een boekje op de bank zitten, een spelletje doen, rustig spelen, nog even naar buiten gaan, tekenen en kleuren en als mama eten gaat maken lekker tv kijken. Dat is alles wat ze willen na een vermoeiende schooldag. Naar school gaan is vermoeiend voor mijn twee kleuters en mijn peuter is aan het einde van de dag ook moe want als je de hele dag “Ikke zelluf doen” moet zeggen dan ben je aan het einde van de dag ook wel heel moe! Dat vindt mama wel begrijpelijk, haha.

Vermoeiende schooldag
Het is een fase! Het is een fase! Het is een fase!

Jammie, een verantwoord zuivelhapje als tussendoortje

Als ik ze heb opgehaald uit school dan nemen we onze vaste route naar de woonkamer door de garage. Vanuit school nemen ze zoveel zand mee! Ik heb geen zin om tien keer per dag te stofzuigen, drie keer per dag vind ik wel voldoende. Daarom gaan in de garage alle schoenen uit, hangen we daar onze jassen op en kloppen we de kleding af. Het ergste zand is eraf. Dat scheelt alweer een kilo zand.

Tijdens hun loopje door de garage komen ze nog wel eens wat tegen. En ja hoor, vandaag ook weer! Ze hebben weer wat lekkers gespot; een Nestlé Yogolino zuivelhapje. Je begrijpt nu vast wel dat onze garage dus ook als voorraadkast gebruikt wordt. Deze toetjes hoeven niet in de koelkast bewaard te worden omdat ze bij het maken van deze zuivelhapjes met de juiste verhittingstijd bereid zijn. Handig om mee te nemen of… als tussendoortje. Vooruit! Omdat ze er zo watertandend bij staan te kijken mogen ze van mijn een Nestlé Yogolino toetje. Dat wordt nog lastig kiezen tussen al die lekkere smaken…

Aardbei? Banaan? Of toch peer?

Ze zijn eruit!

Na lang lang kiezen, overleggen, wikken en wegen zijn ze eruit; vandaag wordt het de aardbeien smaak. Mijn twee kleuters en peuter vinden het heerlijk. Mama ook blij want het is een verantwoord alternatief als gezonder tussendoortje of toetje, ook omdat er geen kleurstoffen en geen conserveermiddelen in zitten. Maar mijn testpanel vindt het gewoon heel lekker!

Jammie! Dat was lekker!

Onder de loep genomen door ouders

Andere ouders en kinderen hebben de Yogolino zuivelhapjes ook getest. Met Yogolino vinden ouders dat ze een verantwoord hapje geven, zonder alle extra toegevoegde additieven die in toetjes zitten. Doordat het lang houdbaar is overtreft het de verwachting van ouders: “Ik had niet gedacht dat het ook nog lekker smaakte” aldus moeder Anne (33). Het voordeel is dat het geen chemische nasmaak heeft, maar een heerlijke natuurlijke smaak heeft. 96% van de testers (179 moeders + kinderen) zijn zo enthousiast dat ze het toetje ook na de test gaan kopen. Het heerlijke toetje krijgt gemiddeld een 8,4 als testcijfer.

Getest door www.hettestpanel.nl.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Surprises maken: wist ik veel dat mijn kind dit zelf moet doen…

  • 9 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Kids & Media

De beste spelcomputer kind: Welke is kidsproof?

  • 9 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen