Waar ben je naar opzoek?

My MiniStars: Dé app die alle ouders moeten hebben!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
My MiniStars: Dé app die alle ouders moeten hebben!

Waar blijft de tijd? De tijd gaat zo snel! Toen ik zwanger was van de eerste had ik mij voorgenomen om alles braaf in fotoboeken vast te leggen. In het begin ging mij dat nog goed af. Helaas loop ik nu een aantal jaar achter en moet ik het geboortealbum van de jongste nog maken. Ik kan daar serieus een schuldgevoel van krijgen. Want… ik wil mijn kinderen iets nalaten. De bewaardozen probeer ik ook braaf bij te houden en dat gaat mij wat beter af. Maar die foto’s… zucht!

De My MiniStars app: voor ouders onmisbaar!

Mijn iPhone gaat overal mee naar toe. Mijn iPhone staat dan ook vol met duizenden foto’s. Die ik dan wel weer braaf wegzet op een harde schijf. De foto’s staan dus veilig. Maar die foto’s moeten ook in een album komen. In deze digitale wereld vind ik het heerlijk om ook boeken door te bladeren.

Ik ben daarom ook heel blij dat er een app op de markt is gekomen: My MiniStars. Hoera voor de makers! Zij zagen het probleem van vele jongen ouders en hebben daarop ingespeeld. Ze hebben een app gemaakt die ouders helpt bij het maken van fotoboeken. Gewoon met je telefoon. Het gaat echt op een hele makkelijke manier en dat willen ouders.

In deze app kun je de leukste momenten van je kinderen opslaan. Van foto’s, quotes, tekeningen en verhaaltjes. Dingen die je niet wil vergeten. Je slaat het op in een tijdlijn en je stelt het fotoboek op deze manier samen. Uiteindelijk bestel je het fotoboek en heb je een tastbare herinnering. En geen schuldgevoel meer…

De app helpt je je ook wekelijks herinneren dat je aan de bak moet. Vergeet je niet de leukste momenten deze week in de app te zetten? Je kan ook je partner uitnodigen voor de tijdlijn en zo samen aan het album werken. En daarnaast kun je familie of vrienden uitnodigen die op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen van de kleintjes.

Zo hoef je niet alles openbaar te delen op Social Media maar staat het in een vertrouwde, afgesloten omgeving.

Makers van deze app; bedankt! Ook namens vele andere ouders.

Lees ook: 10 tips om het eerste jaar van je kind vast te leggen.

myministars app

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Zonnebrand voor je baby en tips voor het gebruik

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Plasticvrij poetsen met tandpasta tabletten van CHOOSE

  • 14 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Producten met eiwitten en gezonde vetten

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen