Waar ben je naar opzoek?

Monique Smit showt geboortekaartje Noah

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Monique Smit showt geboortekaartje Noah

Trotse moeder Monique Smit is een week geleden bevallen van Noah. Op 1 augustus 2015 is hun zoon Noah geboren. Het gaat goed met ze. Op Instagram deelde Monique vandaag hét geboortekaartje van Noah. Ik vind ‘m leuk. Lekker simpel en Hollands! Het doet mij een beetje denken aan de geboortekaartjes van vroeger.

Monique Smit showt geboortekaartje Noah en bij de foto schreef Monique:

Net de laatste kaartjes op de bus gedaan. Superblij met het resultaat! #carddreams.nl #prins #Noah 💙☺️

Monique Smit showt geboortekaartje

Zoontje Monique Smit

Credits foto’s: Instagram Monique Smit

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen