Waar ben je naar opzoek?

Monica wil zwaarste vrouw ter wereld worden én moeder

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Monica wil zwaarste vrouw ter wereld worden én moeder

Monica Riley uit Texas is 27 jaar en weegt nu 317 kilo. In plaats van te willen afvallen wil ze juist aankomen. Haar streefgewicht heeft geen twee cijfers maar juist drie cijfers. Ze wil namelijk 445 kilo gaan wegen. Daarmee wordt ze de zwaarste vrouw ter wereld. 

Fantasie

Ze vindt het heerlijk om zich niet meer te kunnen bewegen en compleet afhankelijk te worden van haar vriend Sid. Beiden delen deze fantasie. Monica: “Dan voel ik mij een koningin!” Monica en Sid vinden het heerlijk als Monica bediend moet worden. Monica heeft nog zo’n 120 kilo te gaan en wil haar streefgewicht op haar 32ste bereiken.

Toch geen maagverkleining

Monica heeft altijd issues gehad met haar overgewicht. Toen ze twee jaar geleden een maagverkleining zou ondergaan heeft ze op het laatste moment besloten dit toch niet te doen. Ze leerde haar vriend kennen via internet en besloot vervolgens met haar volle figuur verder te willen leven.

Kinderwens

Monica en Sid hebben ook een kinderwens. Dat Monica zo zwaar wil worden staat haar niet in de weg om toch aan kinderen te beginnen. Monica: “Ik kan de baby perfect vanuit mijn slaapkamer opvoeden en voor de rest huren we een nanny in… Niets zal ons stoppen om een kind op te voeden. Sommige mensen denken dat onze wens egoïstisch is, maar ik weet zeker dat we goede ouders zullen worden.”

Wanneer gaat iemand hier ingrijpen?

Bron: AD

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen