Waar ben je naar opzoek?

Monica wil zwaarste vrouw ter wereld worden én moeder

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Monica wil zwaarste vrouw ter wereld worden én moeder

Monica Riley uit Texas is 27 jaar en weegt nu 317 kilo. In plaats van te willen afvallen wil ze juist aankomen. Haar streefgewicht heeft geen twee cijfers maar juist drie cijfers. Ze wil namelijk 445 kilo gaan wegen. Daarmee wordt ze de zwaarste vrouw ter wereld. 

Fantasie

Ze vindt het heerlijk om zich niet meer te kunnen bewegen en compleet afhankelijk te worden van haar vriend Sid. Beiden delen deze fantasie. Monica: “Dan voel ik mij een koningin!” Monica en Sid vinden het heerlijk als Monica bediend moet worden. Monica heeft nog zo’n 120 kilo te gaan en wil haar streefgewicht op haar 32ste bereiken.

Toch geen maagverkleining

Monica heeft altijd issues gehad met haar overgewicht. Toen ze twee jaar geleden een maagverkleining zou ondergaan heeft ze op het laatste moment besloten dit toch niet te doen. Ze leerde haar vriend kennen via internet en besloot vervolgens met haar volle figuur verder te willen leven.

Kinderwens

Monica en Sid hebben ook een kinderwens. Dat Monica zo zwaar wil worden staat haar niet in de weg om toch aan kinderen te beginnen. Monica: “Ik kan de baby perfect vanuit mijn slaapkamer opvoeden en voor de rest huren we een nanny in… Niets zal ons stoppen om een kind op te voeden. Sommige mensen denken dat onze wens egoïstisch is, maar ik weet zeker dat we goede ouders zullen worden.”

Wanneer gaat iemand hier ingrijpen?

Bron: AD

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen