Waar ben je naar opzoek?

Moeders slachten massaal Sophie de Giraf

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeders slachten massaal Sophie de Giraf

Sophie de Giraf; een van de meest populaire bijspeeltjes onder baby’s (en hun moeders) heeft het zwaar te voortduren gehad afgelopen week. Op internet dook er namelijk een bericht op dat Sophie schimmel zou bevatten… Er werd opgeroepen Sophie van binnen te bekijken en massaal werd Sophie de Giraf vervolgens onthoofd. En wat blijkt nu? Het valt allemaal reuze mee. 

Al die ophef is dus voor niks geweest. Moeders zijn er massaal ingestonken. Arme Sophie…

De woordvoerder van Sophie de Giraf heeft op de ophef gereageerd. Sophie is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en valt onder ‘veilige en onschuldige speeltjes’. Mits je Sophie behandelt zoals het hoort. Dus niet meenemen in bad en Sophie de Giraf schoonmaken met een vochtige doek. Als Sophie ondergedompeld wordt kan er water inlopen wat uiteindelijk gaat schimmelen aan de binnenkant. Het bedrijf neemt de klachten wel serieus maar het lijkt allemaal reuze mee te vallen.

Verschillende blogs hebben moeders gevraagd te reageren waarop moeders in massa paniek een schaar hebben gepakt om Sophie te onthoofden om dit te checken. En uit de reacties kan ik opmaken dat niemand enige vorm van schimmel tegen is gekomen. Duur grapje!

Heb jij Sophie ook onthoofd? En heb jij nu spijt?
Love2BeMama verkoopt Sophie de Giraf in de webshop en ik sta volledig achter dit product, mits je het goed gebruikt. Daarom kun je nu bij Love2BeMama Sophie de Giraf met 5 euro korting shoppen. Als troost! Check het hier!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel voeding mag je baby? Check dit voedingsschema!

  • 26 minuten geleden
  • 3 minuten lezen
Pasen

Wat is Pasen en wat vieren we op deze dag?

  • 19 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen