Waar ben je naar opzoek?

Moeders, jullie zijn mooi!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeders, jullie zijn mooi!

Ik heb er zelf grote moeite mee om mijn lichaam te accepteren na drie zwangerschappen. Maar toch probeer dat ik dat wel steeds meer te doen. En goed voor mijzelf te zorgen nu ik de laatste zwangerschap achter de rug heb en mijn jongste inmiddels 1,5 jaar is. Gezond eten, genoeg slapen (dat is nog wel eens lastig) en sporten. Ooit riep ik dat ik A-sportief ben maar toch wil ik alle mama’s oproepen (A-sportief of niet) om toch van de bank af te komen en te gaan sporten. Het brengt je ook rust in je hoofd… Back in shape zal ik nooit helemaal komen maar met acceptatie heb ik al veel gewonnen. 

Dit filmpje is een inspirerend filmpje voor iedere moeder. Als moeder heb je een hele prestatie verricht en daarom mag je trots zijn op je lichaam. Ook hoe hij is gevormd na de zwangerschap. Je hebt iets prachtigs op de wereld gezet, al is dat misschien makkelijk gezegd…

Kun jij jezelf accepteren zoals je bent? Deel jij deze blog op je Social Media of blog zodat meer moeders aan het denken worden gezet?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen