Waar ben je naar opzoek?

Moeders, jullie zijn mooi!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeders, jullie zijn mooi!

Ik heb er zelf grote moeite mee om mijn lichaam te accepteren na drie zwangerschappen. Maar toch probeer dat ik dat wel steeds meer te doen. En goed voor mijzelf te zorgen nu ik de laatste zwangerschap achter de rug heb en mijn jongste inmiddels 1,5 jaar is. Gezond eten, genoeg slapen (dat is nog wel eens lastig) en sporten. Ooit riep ik dat ik A-sportief ben maar toch wil ik alle mama’s oproepen (A-sportief of niet) om toch van de bank af te komen en te gaan sporten. Het brengt je ook rust in je hoofd… Back in shape zal ik nooit helemaal komen maar met acceptatie heb ik al veel gewonnen. 

Dit filmpje is een inspirerend filmpje voor iedere moeder. Als moeder heb je een hele prestatie verricht en daarom mag je trots zijn op je lichaam. Ook hoe hij is gevormd na de zwangerschap. Je hebt iets prachtigs op de wereld gezet, al is dat misschien makkelijk gezegd…

Kun jij jezelf accepteren zoals je bent? Deel jij deze blog op je Social Media of blog zodat meer moeders aan het denken worden gezet?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

1 week zwanger

Ovulatietesten: hoe weet je dat je vruchtbaar bent?

  • 2 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

1 week zwanger: De vermoeidheid van een zwangerschap

  • 4 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Gommers reageert op ophef na advies te wachten met zwanger worden tijdens corona

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen