Waar ben je naar opzoek?

Wow! Moeder van 13 zonen…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wow! Moeder van 13 zonen…

Wow, moeder van 13 zonen! Wat geweldig als je dat dat aandurft om zo vaak zwanger te zijn, te bevallen en de babytijd in te duiken. Ik vind het wel heftig hoor. Heel af en toe denk ik: “Hoe zou het zijn als er een vierde kwam?” maar alleen al het zwanger zijn is voor mij echt zwaar en de bevallingen verliepen alle drie de keren ook niet geheel vlekkeloos. Laat staan het herstel… zou het bij deze vrouw dan echt allemaal heel makkelijk gaan?

Twaalf zoons

Jay en Kateri Schwandt hadden al twaalf zoons en bij de dertiende zwangerschap hoopte ze stiekem toch een beetje op een meisje… Maar opnieuw mochten deze papa en mama een jongetje verwelkomen.

Moeder Kateri en vader Jay wilden vooraf niet het geslacht van hun baby weten. Zo blijft het spannend! Zo konden ze met een gezonde dosis spanning en vol nieuwsgierigheid uitkijken naar hun nieuwe zoon of dochter. Maar als je al twaalf zoons hebt kan ik het mij voorstellen dat een meisje ook wel heel erg leuk is.

En het is…

Toen de baby nummer 13 afgelopen woensdag werd geboren bleek het opnieuw een jongen te zijn. Bijzonder! Volgens specialisten is de kans namelijk heel klein dat je twaalf zoons op rij krijgt. En een dertiende zoon erbij is dan helemaal bijzonder.

Een groot gezin

Moeder Kateri komt zelf uit een gezin van veertien kinderen. Jay en Kateri zijn al ouders van Tyler (22), Zach (19), Drew (18), Brandon (16), Tommy (13), Vinnie (12), Calvin (10), Gabe (8), Wesley (6), Charlie (5), Luke (3) en Trucker (2).

Deze moeder van 13 zonen ziet er overigens geweldig uit!

Dertien zonen
Deze foto is gemaakt door Jay Schwandt toen zijn vrouw Kateri net was bevallen van hun gezonde zoon; nummer 13!
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen