Waar ben je naar opzoek?

Wow! Moeder van 13 zonen…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wow! Moeder van 13 zonen…

Wow, moeder van 13 zonen! Wat geweldig als je dat dat aandurft om zo vaak zwanger te zijn, te bevallen en de babytijd in te duiken. Ik vind het wel heftig hoor. Heel af en toe denk ik: “Hoe zou het zijn als er een vierde kwam?” maar alleen al het zwanger zijn is voor mij echt zwaar en de bevallingen verliepen alle drie de keren ook niet geheel vlekkeloos. Laat staan het herstel… zou het bij deze vrouw dan echt allemaal heel makkelijk gaan?

Twaalf zoons

Jay en Kateri Schwandt hadden al twaalf zoons en bij de dertiende zwangerschap hoopte ze stiekem toch een beetje op een meisje… Maar opnieuw mochten deze papa en mama een jongetje verwelkomen.

Moeder Kateri en vader Jay wilden vooraf niet het geslacht van hun baby weten. Zo blijft het spannend! Zo konden ze met een gezonde dosis spanning en vol nieuwsgierigheid uitkijken naar hun nieuwe zoon of dochter. Maar als je al twaalf zoons hebt kan ik het mij voorstellen dat een meisje ook wel heel erg leuk is.

En het is…

Toen de baby nummer 13 afgelopen woensdag werd geboren bleek het opnieuw een jongen te zijn. Bijzonder! Volgens specialisten is de kans namelijk heel klein dat je twaalf zoons op rij krijgt. En een dertiende zoon erbij is dan helemaal bijzonder.

Een groot gezin

Moeder Kateri komt zelf uit een gezin van veertien kinderen. Jay en Kateri zijn al ouders van Tyler (22), Zach (19), Drew (18), Brandon (16), Tommy (13), Vinnie (12), Calvin (10), Gabe (8), Wesley (6), Charlie (5), Luke (3) en Trucker (2).

Deze moeder van 13 zonen ziet er overigens geweldig uit!

Dertien zonen
Deze foto is gemaakt door Jay Schwandt toen zijn vrouw Kateri net was bevallen van hun gezonde zoon; nummer 13!
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen